• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τώρα πιέζουμε!
Ελπίζω το 2ο μισό να μας πάει το ίδιο καλά
Νέα 05/08/2015 - 14:09

Ανανεωμένος μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Valentino Rossi είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πρωτοπορία του στη βαθμολογία αλλά και το σερί των συνεχόμενων βάθρων του!

 

Ο θρύλος των GP, με τρεις νίκες και εννέα βάθρα από το πρώτο μισό, του έδωσαν το δικαίωμα να πάει για τις διακοπές μ’ ένα προβάδισμα 13β έναντι του ομόσταυλού του, Jorge Lorenzo.

 

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αρχίζει με την πίστα της Indianapolis, μια πίστα για την οποία ο Vale δεν έχει να πει και τα καλύτερα, αν και ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα το 2008!

 

«Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και πάλι τους αγώνες. Η διακοπή ήταν πολύ σημαντική μετά από το πρώτο μισό, ώστε να γεμίσουμε και πάλι τις μπαταρίες μας», σχολίασε ο Rossi.

 

«Τώρα μας περιμένουν άλλοι εννέα αγώνες κι ελπίζω ότι το δεύτερο μισό της σεζόν θα μας πάει το ίδιο καλά. Μ’ αρέσουν πολύ μερικές από τις πίστες στις οποίες θα πάμε. Σε άλλες πρέπει να είμαι πιο αμυντικός».

 

«Ξεκινάμε με την Indianapolis που δεν είναι από τις αγαπημένες μου. Όμως πάντα η ατμόσφαιρα εκεί είναι πολύ καλή και η πίστα είναι καλή».

Επόμενο άρθρο »

Κρατά μικρό καλάθι ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας είναι ο στόχος για τον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα