• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρατά μικρό καλάθι ο Lorenzo!
Θα είμαστε ευχαριστημένοι με το βάθρο
Νέα 05/08/2015 - 15:25

Ο Jorge Lorenzo είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα στην Indianapolis, ωστόσο ο Ισπανός άσος δεν θέλει να μιλήσει για νίκη στην Αμερικάνικη πίστα.

 

Ο Lorenzo ξεπέρασε γρήγορα το μέτριο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και με τέσσερεις συνεχόμενες νίκες σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 13β πίσω από τον Valentino Rossi.

 

«Νιώθω καταπληκτικά και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έτοιμος να αντιμετωπίσω το σημαντικό δεύτερο μισό της σεζόν», τόνισε ο άσος της Movistar Yamaha.

 

«Το πρώτο μισό δεν ήταν τόσο κακό, αν αναλογιστεί κανείς την αρχή κι έτσι είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε με τους Valentino και Marc».

 

Αν και σε καλή διάθεση, ο Jorge Lorenzo δεν παραβλέπει το γεγονός ότι στην Indianapolis οι αναβάτες της Honda έχουν τον πρώτο λόγο τα τελευταία χρόνια.

 

Από το 2010 μέχρι και την περσινή χρονιά, για πέντε συνεχόμενα χρόνια η Honda κέρδιζε τον αγώνα στην Indy, με την Yamaha να έχει μόνο δυο νίκες από το 2008 μέχρι και σήμερα.

 

«Συνήθως η Indy δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά έχω κερδίσει εδώ στο παρελθόν (σ.σ. το 2009). Πέρυσι η άσφαλτος ήταν αρκετά βελτιωμένη, αλλά η δομή της είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες».

 

«Νομίζω ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με το βάθρο. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι όλο το Σ/Κ, ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε πολύτιμους για το Πρωτάθλημα βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Indy: Σε νέες περιπέτειες ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα πιέζουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα