• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy: Σε νέες περιπέτειες ο Bradl!
Πρώτη του παρουσία με τα χρώματα της Aprilia
Νέα 05/08/2015 - 16:06

Ενθουσιασμένος είναι ο Stefan Bradl με το καινούργιο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του!

 

Ο Γερμανός προστέθηκε στο ρόστερ της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia, μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την Forward Racing, η οποία δεν θα δώσει το παρόν στην Indy.

 

Ο Bradl αντικαθιστά επί της ουσίας τον Marco Melandri, ο οποίος έφυγε μετά από οχτώ αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα και θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2015.

 

«Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια στην Indianapolis. Προφανώς όμως δεν θα είναι εύκολα στην αρχή», σχολίασε ο Γερμανός.

 

«Θα πρέπει να συνηθίσω τη νέα σύνθεση της ομάδας και τη νέα μοτοσυκλέτα και αυτός θα είναι ο βασικός μου στόχος στο πρώτο αυτό Grand Prix».

 

«Όσο για τον τραυματισμένο μου δεξί καρπό, η κατάσταση είναι καλή. Δεν μου δημιουργεί προβλήματα και τώρα τελευταία προπονούμαι στην ίδια ένταση όπως και πριν τραυματιστώ».

 

«Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών η ανάρρωση πήγε πολύ καλά και την Δευτέρα οι γιατροί μου έδωσαν το πράσινο φως για να αγωνιστώ στην Indy».

 

«Πρόσφατα έκανα προπόνηση και με motocross, για να δω πως θα είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα. Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να πω πως θα είναι πάνω σε MotoGP μοτοσυκλέτα».

 

«Πιστεύω όμως ότι μέχρι να ξεκινήσουμε στην Indianapolis, θα είμαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Η Forward θα είναι στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Κρατά μικρό καλάθι ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα