• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μεγάλο πρόβλημα
Δύσκολο το βάθρο στον αγώνα
Νέα 09/08/2015 - 00:50

Η χειρότερη θέση του Valentino Rossi στις φετινές κατατακτήριες είναι η όγδοη, θέση την οποία πήρε και σήμερα στην Indianapolis.

 

Ο Ιταλός θρύλος ήταν 0,627δ πιο αργός από τον Marc Marquez που πήρε την pole position, ενώ ο Jorge Lorenzo θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 3η θέση.

 

«Χτες ήμουν αρκετά αργός και είχα ανησυχήσει. Δεν ξεκινήσαμε με καλή βάση εδώ. Σήμερα η κατάσταση βελτιώθηκε και ειδικά ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος», τόνισε ο Vale.

 

«Στις ΕΔ4 ήμουν στην τέταρτη θέση και ανέβασα το επίπεδό μου αλλά και τη δυναμική μου αρκετά, αλλά δυστυχώς στις κατατακτήριες δεν ήμουν αρκετά δυνατός για μια θέση στη δεύτερη σειρά».

 

«Έπεσα σε κίνηση, έκανα λάθη και πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, διότι εδώ δεν είμαι πολύ γρήγορος».

 

«Έχουμε και μερικά προβλήματα ακόμα με τη μοτοσυκλέτα που πρέπει να βελτιώσουμε. Αύριο πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

 

«Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παλέψουμε για το βάθρο αύριο, διότι οι Marc και Jorge είναι πολύ δυνατοί, αλλά και ο Dani είναι πολύ δυνατός εδώ όπως και στο Sachsenring».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Υποφέρουμε εδώ λίγο

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2: Δεύτερη pole για τον Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα