• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Υποφέρουμε εδώ λίγο
Dovizioso: Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα
Νέα 09/08/2015 - 10:09

Μετά το τέλος και της δεύτερης ημέρας του δέκατου Γύρου του Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πίστα της Indianapolis, οι Andrea Iannone και Andrea Dovizioso έκαναν τον 7ο και 10ο αντίστοιχα χρόνο.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση της τρίτης σειράς του σημερινού σχηματισμού εκκίνησης, ενώ ο δεύτερος - ο οποίος χρειάστηκε για πρώτη φορά φέτος να περάσει από τις ΚΑΤ1 - θα είναι πρώτος στην τέταρτη σειρά.

 

«Υποφέρουμε εδώ λίγο, αλλά είναι αλήθεια ότι βελτιωνόμαστε σε κάθε περίοδο και σε γενικές γραμμές αυτό είναι καλό, διότι όταν κάνεις αλλαγές αυτές δεν σου βγαίνουν πάντα όπως θα ήθελες», σχολίασε ο Iannone.

 

«Καταφέραμε να κερδίσουμε σε σταθερότητα, να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και γενικότερα την κατάστασή μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περίμενα να ήμουν λίγο πιο γρήγορος στις κατατακτήριες».

 

«Ήταν όμως δύσκολο για εμένα ακόμα και να κάνω αυτό το χρόνο. Στον αγώνα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, αλλά ό,τι και να γίνει θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στην ομάδα διότι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια».

 

Για τον Andrea Dovizioso ήταν πραγματικά μια «... πολύ δύσκολη ημέρα, ξεκινώντας από το πρωί όταν και χάσαμε σχεδόν όλη την περίοδο εξαιτίας προβλημάτων και δεν καταφέραμε να δουλέψουμε καλά».

 

«Δυστυχώς όταν βάζουμε το μαλακό ελαστικό, έχουμε έντονες ταλαντώσεις στο μπροστινό και ποτέ δεν κατάφερα να πιέσω περισσότερο για να βελτιώσω τη θέση μου στο grid».

 

«Όσο για το ρυθμό μου, δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Είμαστε στο 2ο γκρουπ όμως και όχι μακριά από τους μπροστά και είμαι σίγουρος ότι με μια καλή εκκίνηση θα μπορέσω να κερδίσω μερικές θέσεις».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μεγάλο πρόβλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα