• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρομερός ο 5ος Petrucci!
«Ήμουν αλήθεια ο πρώτος Ιταλός;»
Νέα 09/08/2015 - 10:30

Η χτεσινή ημέρα μπορεί να ξεκίνησε με μικρά προβλήματα για τον Danilo Petrucci, ωστόσο ο Ιταλός εντυπωσίασε στη συνέχεια γράφοντας καταπληκτικούς χρόνους!

 

Στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων κατάφερε - μόλις στον πρώτο του χρονομετρημένο γύρο - να κάνει το 1:32,886 που του χάρισε την 1η θέση, αφήνοντας πίσω του την εργοστασιακή Ducati του Dovizioso.

 

Στη συνέχεια μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο σκέλος, όταν και κατάφερε να κατεβάσει περίπου έξι δέκατα το χρόνο του (!) και να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα (5η θέση) της καριέρας του σε κατατακτήριες!

 

«Είμαι στ’ αλήθεια ο πρώτος Ιταλός; Δεν το σκέφτηκα! Είναι κάτι το απίστευτο! Μέχρι να ξεκινήσουν οι ΚΑΤ1 ήταν μόνο ένα όνειρο. θα πω μόνο ότι αυτή η μοτοσυκλέτα έχει τεράστια δυναμική».

 

«Αλλά πρέπει κανείς να τη βρει και να δουλέψει σκληρά για να τα καταφέρεις. Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου τέτοια ομάδα. Χάσαμε την πρώτη σειρά για μερικά χιλιοστά, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι».

 

«Άλλωστε, δεν περιμέναμε καν να μπούμε στο δεύτερο σκέλος! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο καλύτερος Ιταλός στο σχηματισμό εκκίνησης της Indianapolis».

 

«Θα είμαι ο ίδιος αύριο με το σβήσιμο των φώτων, αλλά το θεωρώ σχεδόν αδύνατον. Τώρα όμως πρέπει να ευχαριστήσω όλη την ομάδα γι’ αυτή την καταπληκτική ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Φοβήθηκα λίγο!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα