• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Φοβήθηκα λίγο!
Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή
Νέα 09/08/2015 - 10:41

Καθώς η καρώ σημαία κυμάτιζε, ο Jorge Lorenzo ήταν μόλις όγδοος και θα ξεκινούσε τον σημερινό αγώνα από την 3η σειρά της εκκίνησης!

 

Όμως ο τελευταίος γύρος του Ισπανού άσου της Movistar Yamaha ήταν αποφασιστικής σημασίας και τον ανέβασε στην 1η σειρά, πίσω από τις δυο Honda των Marquez και Pedrosa.

 

«Ήμουν όγδοος και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έπρεπε να κάνω έναν καλό τελευταίο γύρο, όσο τέλειο και ακριβή μπορούσα. Τα κατάφερα και είμαι υπερήφανος και γλύτωσα από τα χειρότερα».

 

Ο Lorenzo πάντως τόνισε ότι περίμενε να σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο το Σάββατο, έχοντας ως παρακαταθήκη τις δυο πρώτες θέσεις στις ΕΔ1 και ΕΔ2 την Παρασκευή.

 

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να βελτιώσω περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι καλύτερο από το χτεσινό στήσιμο».

 

«Στο ζέσταμα θα έχουμε την τελευταία ευκαιρία να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Πάντως, ίσως όχι με το μεσαίο, αλλά με το σκληρό ελαστικό έχω σταθερό ρυθμό και ειδικά μετά από 10-15 γύρους είμαι δυνατότερος».

 

«Αυτό είναι πολύ καλό για τον αγώνα. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ένα ή δυο δέκατα στο ζέσταμα. Η στρατηγική μου είναι να παλέψω για τη νίκη. Αν δεν είναι δυνατόν θα προσπαθήσω να είμαι μπροστά από τον Valentino».

 

«Για την ώρα δεν έχει καλό ρυθμό, αλλά είναι πάντα ανταγωνιστικός στον αγώνα κι έτσι θα είναι δύσκολο να το καταφέρω. Αν όμως βελτιώσουμε λίγο τη μοτοσυκλέτα και καταφέρω και κρατήσω το ρυθμό που είχα το πρωί, μπορώ να παλέψω με τον Marc».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Dani μπορεί να με κερδίσει

« Προηγούμενο άρθρο

Τρομερός ο 5ος Petrucci!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα