• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαβάστε στο MOTOGP WORLD #64
Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα
MOTOGP WORLD 18/08/2015 - 11:24

Το τελευταίο καλοκαιρινό τεύχος του MOTOGP WORLD κυκλοφορεί σε όλα τα σημεία πώλησης της Αθήνας, με πλούσια ύλη και ενδιαφέροντα άρθρα για όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Ξεχωρίζει το πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Mat Oxley - με τίτλο Θύελλα από την Ανατολή - στο οποίο μας βάζει μέσα στον κόσμο των παράνομων αγώνων ταχύτητας, αλλά και των επίσημων επαγγελματικών πρωταθλημάτων σκούτερ!

 

Φυσικά θα διαβάσετε την ανάλυση και όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τους Γύρους σε Assen και Sachsenring, ενώ στην αγωνιστική ύλη υπάρχει έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον με ρεπορτάζ για τους Έλληνες που προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση στο εξωτερικό.

 

Οι Kawasaki και Ducati κυριάρχησαν στα SBK σε Misano και Laguna Seca και στο σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε για το πως εξελίσσεται το πολύ ενδιαφέρον αυτό Πρωτάθλημα.

 

Πλούσια τα test ride σ’ αυτό το τεύχος, καθώς οδηγούμε την Aprilia Caponord 1200 Rally και γράφουμε τις εντυπώσεις μας από τη συμβίωση με το Honda Supra-X 125 Helmin.

 

Τέλος, παρουσιάζουμε αναλυτικά την Honda RC213V-S - μια μοτοσυκλέτα που θα «τρελάνει» ακόμα και τον πιο λογικό μοτοσυκλετιστή - ενώ την ύλη κλείνει ένα υπέροχο άρθρο του Mat Oxley για τα δέκα βήματα που οδήγησαν στην απόλυτη V4 της Honda!

 

Σημ: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Το #65 του MOTOGP WORLD στα περίπτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το MOTOGP WORLD #63

Χορηγοί