• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το #65 του MOTOGP WORLD στα περίπτερα!
Κυκλοφορεί σήμερα στα σημεία πώλησης της Αθήνας
MOTOGP WORLD 09/10/2015 - 18:32

Το νέο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD κυκλοφορεί από σήμερα στα σημεία πώλησης της Αθήνας!

 

Σ’ αυτό θα βρείτε ρεπορτάζ από τους πέντε προηγούμενους αγώνες σε Indianapolis, Brno, Misano, Silverstone και Aragon από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών!

 

Παράλληλα θα διαβάσετε την ανάλυση για τους αγώνες των SBK σε Sepang και Jerez, ενώ φυσικά υπάρχει ειδικό άρθρο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και τον 4ο αγώνα της σεζόν στα Μέγαρα.

 

Επιπρόσθετα, ο Mat Oxley κάνει τη δική του ανάλυση για την κόντρα ανάμεσα σε Rossi και Lorenzo - μια κόντρα που μπορεί να πάει μέχρι την Valencia - ενώ ο ίδιος υπογράφει και το δεύτερο μέρος του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου με τίτλο: Θύελλα από την Ανατολή!

 

Οι Γιάννης Μπούστας, Γιώργος Παπασταύρου και Δημήτρης Διατσίδης περνούν μια εβδομάδα στις Ιταλικές πίστες και γυρίζουν γεμάτοι εμπειρίες τις οποίες μοιράζονται στο σχετικό άρθρο του τεύχους.

 

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στο νέο τεύχος του αγαπημένου μας περιοδικού οδηγούμε και γράφουμε τις εντυπώσεις μας από την BMW S1000RR και την BMW R nineT.

 

Πολύ ωραίο άρθρο υπάρχει για την F1RST ON TRACK που κάνει σπουδαία δουλειά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, χαρίζοντας την εμπειρία οδήγησης σε πίστες του Παγκομίου και μαθημάτων με κορυφαίους οδηγούς.

 

Τέλος, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ καθώς το Moto-Fashion φιλοξενεί ένα από τα πιο γνωστά paddock girl του MotoGP, την Tatiana Sediva, η οποία φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το MOTOGP WORLD #65!

 

Σημ: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το #66 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαβάστε στο MOTOGP WORLD #64

Χορηγοί