• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το #66 του MOTOGP WORLD!
Εδώ και λίγες ημέρες στα περίπτερα της Αθήνας
MOTOGP WORLD 11/11/2015 - 02:03

Η κρίση που διανύει το MotoGP είναι το βασικό θέμα με το οποίο ασχολείται το MOTOGP WORLD αρ. τεύχους 66!

 

Στο εντυπωσιακό του εξώφυλλο οι Valentino Rossi και Marc Marquez και μέσα στις σελίδες του αναλύσεις για το συμβάν της Μαλαισίας!

 

Ο Δημήτρης Διατσίδης γράφει για τη μαύρη αυτή σελίδα του Πρωταθλήματος και απαντά σε καυτά ερωτήματα, όπως: Ποιός φταίει; Ήταν κλωτσιά; Υπάρχει Ισπανική συμμαχία και ποιός ο ρόλος της Dorna;

 

Φυσικά υπάρχουν οι αγωνιστικές αναφορές στους Γύρους του Motegi, του Phillip Island και της Sepang, όπως φυσικά και ρεπορτάζ για τους δυο τελευταίους Γύρους των SBK σε Magny-Cours και Qatar.

 

Η ύλη όμως δεν σταματάει εκεί! Ένας Θρύλος του MotoGP, ο μεγάλος Giacomo Agostini ήρθε στην Ελλάδα και οδήγησε στην πίστα των Μεγάρων την προσωπική του MV Agusta GP 500!

 

Φυσικά το αγαπημένο σας περιοδικό ήταν εκεί!

 

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα τελείωσε και στο #66 του MOTOGP WORLD θα διαβάσετε αναλύσεις για τους δυο τελευταίους αγώνες σε Σέρρες και Μέγαρα, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα με τα βιογραφικά των Πρωταθλητών μας.

 

Ειδική μνεία γίνεται στην πολύ αξιέπαινη προσπάθεια της Yamaha - R3 Challenge - να βοηθήσει στο να αναδειχθούν οι επόμενοι Πρωταθλητές, θεσπίζοντας στην κατηγορία ΝΕΩΝ ένα νέο Έπαθλο!

 

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας για την BMW S 1000 XR, τις Suzuki Address και Burgman, όπως και για την BMW R 1200 RS!

 

Σημ: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #67!

« Προηγούμενο άρθρο

Το #65 του MOTOGP WORLD στα περίπτερα!

Χορηγοί