• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #67!
Σήμερα, 18/12, στα περίπτερα της Αθήνας
MOTOGP WORLD 18/12/2015 - 15:56

Το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί ήδη από σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας, με την Ducati 959 να κλέβει την παράσταση στο εξώφυλλό του!

 

Με την μικρή Ducati, η Ιταλική εταιρεία θέλει να «παντρέψει» την απόδοση μέσα σε πίστα και την απόλαυση στις αγαπημένες μας διαδρομές.

 

Στη δοκιμή του Δημήτρη Διατσίδη θα μάθετε αν τα έχει καταφέρει!

 

Φυσικά το άλλο μεγάλο νέο αφορά στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο, τη γνωστή μας EICMA και στις σελίδες του περιοδικού θα διαβάσετε για τις κυριότερες μοτοσυκλέτες του 2016 ανά κατασκευαστή!

 

Να σημειώσουμε ότι στο σχετικό αφιέρωμά μας στην EICMA υπάρχουν φωτογραφίες μέσα από την Έκθεση (των Τεμπερίδη /Διατσίδη) αλλά και δυο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

 

Η πρώτη είναι του Andrea Ferraresi - αρχισχεδιαστής της Ducati - και η δεύτερη του CEO της Ducati, Claudio Domenicali, που μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό για την επιβλητική παρουσία των κόκκινων στην EICMA!

 

Η ύλη του περιοδικού είναι πλούσια. Σ’ αυτό θα διαβάσετε - με διαφορετική οπτική - τα πιο πρόσφατα νέα του paddock, το «διεισδυτικό» ρεπορτάζ για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς του Mat Oxley αλλά και μερικά πρώτα συμπεράσματα από το τεστ που έγινε στην Ισπανική πίστα.

 

Από το Qatar ως την Valencia οι Rossi και Lorenzo πάλεψαν για τον Τίτλο και στο τεύχος που κυκλοφορεί θα διαβάσετε μια ανασκόπηση της μάχης τους ανά αγώνα.

 

Ειδικά αφιερώματα έγιναν στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, με αυτό του Jorge Lorenzo να δεσπόζει, με την υπογραφή του Mat Oxley.

 

Ήρθε, Είδε και Κατέκτησε για τέταρτη φορά το Rally της Monza ο Valentino Rossi και στο σχετικό άρθρο θα διαβάσετε ένα μικρό αφιέρωμα.

 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει κι ένα σέξι αγωνιστικό ημερολόγιο του 2016, με τις καλύτερες φωτογραφίες όλων των κοριτσιών που φωτογραφήθηκαν στο περιοδικό!

 

Σημ: Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί σήμερα το MOTOGP WORLD #68

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το #66 του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί