• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί σήμερα το MOTOGP WORLD #68
Δώρο το Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2016 και super διαγωνισμός!
MOTOGP WORLD 26/02/2016 - 13:04

Με τη συμπλήρωση εννέα χρόνων ζωής, το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα με ένα υπέροχο δώρο κι έναν μεγάλο διαγωνισμό!

 

Στο τεύχος #68 θα βρείτε δώρο το Αγωνιστικό Ημερολόγιο της φετινής σεζόν, με όλο το πρόγραμμα Αγώνων για το MotoGP και τα SBK!

 

Το ένθετο Ημερολόγιο έρχεται σε χαρτί υψηλής ποιότητας, με υπέροχες φωτογραφίες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας!

 

Είναι μια ευγενική προσφορά της EKO σε όλους τους αναγνώστες του περιοδικού, έτοιμο να κοσμήσει τους τοίχους του σπιτιού, του γραφείου, του δωματίου, του γκαράζ!

 

«Πάμε Assen» είναι ο μεγάλος διαγωνισμός του περιοδικού MOTOGP WORLD σε συνεργασία με την MOTUL!

 

Δυο αναγνώστες θα είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ολλανδία για να γίνουν μάρτυρες της μάχης του MOTUL GP TT ASSEN (διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ).

 

Επιπρόσθετα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γκαράζ μιας από τις ομάδες που υποστηρίζονται από την MOTUL και να γνωρίσουν τους αναβάτες της!

 

Οι νικητές θα κερδίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και τη διατροφή για το τριήμερο του αγώνα, την είσοδο στην πίστα και στο paddock αλλά και τη φιλοξενία σε ειδικό VIP χώρο της MOTUL!

 

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, με εξώφυλλο τον Casey Stoner από τη φοβερή του παρουσία στις δοκιμές της Sepang, θα διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από το paddock και τρία άρθρα του Mat Oxley:

 

Στο πρώτο εξετάζει τον τρόπο που θα ανακάμψει ο Rossi φέτος, στο δεύτερο μας δίνει ένα preview για το 2016, ενώ το τρίτο είναι μια υπέροχη αναδρομή στο παρελθόν φέρνοντάς μας στη μνήμη τις δέκα καλύτερες μάχες στο MotoGP, όλων των εποχών!

 

Φυσικά υπάρχουν οι αναλύσεις από τις δοκιμές του MotoGP σε Sepang και Phillip Island, όπως κι ένα εισαγωγικό κείμενο για τα SBK-Motul, η αγωνιστική σεζόν των οποίων ξεκινά σήμερα.

 

Παράλληλα υπάρχει ειδικό άρθρο για το φετινό Rally Dakar και τον θρίαμβο του Toby Price, ρεπορτάζ από την παρουσίαση της Yamaha Racing με αποστολή στην Βαρκελώνη του Διευθυντή του περιοδικού Δημήτρη Διατσίδη και παρουσίαση των αδελφών Καρακώστα και της 18χρονης Ειρήνης Ρομποτή που εντυπωσίασε πέρυσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

MOTOGP WORLD, το περιοδικό για τους αγώνες και τη μοτοσυκλέτα που σε φέρνει κοντά στο μαγικό κόσμο του MotoGP!

 

 

Σημ: Το περιοδικό κυκλοφορεί σήμερα, 26/02, στα σημεία πώλησης των Αθηνών, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε δυο εβδομάδες. 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #69

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #67!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα