• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #69
Ξεκίνησε μια καυτή χρονιά!
MOTOGP WORLD 01/04/2016 - 19:00

Το πρώτο «αγωνιστικό» τεύχος της νέας σεζόν, το 69ο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών!

 

Η «καυτή» (μέσα κι έξω από τις πίστες) χρονιά ξεκίνησε και το αγαπημένο μας περιοδικό είναι στην πρώτη γραμμή για την καλύτερη πληροφόρηση από το μαγικό κόσμο του MotoGP!

 

Στο τεύχος που κυκλοφορεί υπάρχουν αναλύσεις από τους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν για τα SBK-Motul και ειδικά αφιερώματα στον πρώτο αγώνα του Qatar για το MotoGP και στο τεστ που έγινε εκεί.

 

Φυσικά είμαστε λίγο πριν την εκκίνηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφιερώματα για την προκήρυξη του ΠΠΤ αλλά και τη δυναμική παρουσία της Yamaha!

 

Η τελευταία έκανε μια εντυπωσιακή παρουσίαση του αγωνιστικού της προγράμματος, που ήταν από τις μεγαλύτερες που έγιναν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια!

 

Στην ύλη του τρέχοντος τεύχους έχουμε ένα πολύ ωραίο άρθρο και γνωρίζουμε καλύτερα τους «μονομάχους» του Speedway στον πάγο!

 

Στα test ride οδηγούμε τη νέα Africa Twin της Honda μια καλά μελετημένη μοτοσυκλέτα με δύσκολο όμως ανταγωνισμό απέναντί της!

 

Παρουσιάζουμε τα νέα Battlax Hypersport S21 της Bridgestone ενώ παλιοί και νέοι αξίζει να διαβάσουν το τεχνικό άρθρο που αφορά στο στρώσιμο μιας καινούργιας μοτοσυκλέτας.

 

Φυσικά εξακολουθεί να «τρέχει» ο μεγάλος διαγωνισμός της Motul και του MOTOGP WORLD που θα στείλει δυο αναγνώστες στον Ναό της Ταχύτητας στο Assen!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα! 

 

MOTOGP WORLD, το περιοδικό για τους αγώνες και τη μοτοσυκλέτα που σε φέρνει κοντά στο μαγικό κόσμο του MotoGP!​

 

 

Σημ. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε δυο εβδομάδες στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

10 χρόνια MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί σήμερα το MOTOGP WORLD #68

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα