• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ύμνοι Jarvis και Meregalli!
Για τους αναβάτες τους
Νέα 18/08/2015 - 15:06

Σχεδόν 48 ώρες έχουν περάσει από το Grand Prix του Brno και το ενδιαφέρον των φίλων του MotoGP παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά την τιτανομαχία που φαίνεται ότι θα έχουμε μέχρι τέλος, ανάμεσα σε Rossi και Lorenzo.

 

Η Ιταλική εφημερίδα “La Gazzetta dello Sport” φιλοξενεί συνέντευξη σήμερα με τον Team Principal της Movistar Yamaha, Massimo Meregalli και τον Managing Director της Yamaha, Lin Jarvis.

 

«Οι Jorge και Valentino μας έχουν φέρει σε μια κατάσταση που όλες οι ομάδες θα ονειρευόντουσαν να είναι!» σχολίασε ο Meregalli. Με τον Ιταλό να προσθέτει: «Η νίκη του Jorge είχε διπλή αξία».

 

«Όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει τους βαθμούς του Valentino και να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά έστειλε κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Marquez και στην Honda».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Jarvis: «Δεν με νοιάζει ποιός θα κερδίσει τον Τίτλο, αρκεί να τον κερδίσουμε. Το να κάνουμε το 1-2 στη βαθμολογία θα ήταν το απόλυτο αποτέλεσμα».

 

Στη συνέχεια έσπευσε να τονίσει ότι οι σχέσεις των δυο αναβατών δεν είναι σε καμία περίπτωση ψυχρές, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

 

«Είναι πιο ώριμοι κι έχουν μεγαλύτερο σεβασμό ο ένας για τον άλλο, απ’ ότι στο παρελθόν». Τέλος, στο ενδεχόμενο να κριθεί ο Τίτλος στο Grand Prix της Valencia, ο Jarvis σχολίασε: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone για τις προκλήσεις στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πρέπει να κάνουμε κι άλλες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα