• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Η δουλειά συνεχίζεται
Δυσκολευόμουν να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα
Νέα 19/08/2015 - 10:15

Ο Alvaro Bautista και η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia συνέχισαν τη σταθερή τους πρόοδο και στο Brno, εξελίσσοντας την RS-GP μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ισπανός τερμάτισε τον αγώνα της Κυριακής στην 13η θέση, δίνοντας μάχη με τον νέο του ομόσταυλό, τον Stefan Bradl, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μόλις για δυο Γύρους.

 

Ο Bautista είχε κάποια προβλήματα με τα φρένα του στην αρχή του αγώνα, τα οποία στη συνέχεια ελαττώθηκαν. Ο ίδιος παρουσιάστηκε σίγουρος ότι χωρίς αυτά θα μπορούσε να παλέψει για την 11η θέση!

 

Πλέον, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς στους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν, ο Alvaro Bautista είναι μπροστά από τον Loris Baz στη βαθμολογία.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αλλά διασκεδαστικός αγώνας. Έκανα καλή εκκίνηση αλλά από τον πρώτο γύρο έχασα το πλεονέκτημα που είχα», εξήγησε ο Bautista.

 

«Δυσκολευόμουν στην αρχή να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα μου, αλλά γύρο με το γύρο η κατάσταση βελτιωνόταν. Είχα πολλούς αναβάτες μπροστά μου και αυτό έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα».

 

«Το διασκέδασα με τις προσπεράσεις, αλλά το γεγονός ότι είχα το ρυθμό για να παλέψω για την 11η θέση, μου αφήνει μια κάπως πικρή γεύση στο στόμα».

 

«Ακόμα και στο ζέσταμα μια μικρή αλλαγή με βοήθησε στο να βρω καλύτερη αίσθηση στον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη βοήθειά τους σ’ ένα απαιτητικό Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Η Shell συνεχίζει ως χορηγός στο GP της Μαλαισίας

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για τις προκλήσεις στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα