• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P. Espargaro: Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος
Αλλά σε σχέση με την Indy κάναμε ένα βήμα εμπρός
Νέα 19/08/2015 - 13:30

Με μια επιθετική εκκίνηση στην αρχή του αγώνα, ο Pol Espargaro κατάφερε να είναι στην έβδομη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου.

 

Στη συνέχεια έμεινε πίσω από τον ομόσταυλό του, προσπαθώντας να φτάσει το ρυθμό του Smith και παράλληλα να μειώσει τη διαφορά από τις δυο GP15.

 

Στο τέλος δεν τα κατάφερε, ενώ έμεινε τελικά πίσω και από τον Bradley Smith περνώντας τη γραμμή τερματισμού στην 8η θέση, πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Γενικά το Σ/Κ στην Τσεχία ήταν αρκετά δύσκολο για τον Pol Espargaro, ο οποίος χρειάστηκε να δώσει μάχη στις KAT1 ενώ δεν απέφυγε και την πτώση στις ελεύθερες δοκιμές.  

 

Το βασικό πρόβλημα για τον Espargaro - το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε αρκετούς αγώνες - είναι η πρόσφυση στον πίσω τροχό. Αν καταφέρει και το λύσει, τότε θεωρεί ότι θα είναι πιο γρήγορος.

 

«Φυσικά και δεν μπορώ να είμαι τελείως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά σε σχέση με την Indy κάναμε ένα βήμα εμπρός καθώς καλύψαμε σχεδόν όλη τη διαφορά από τον Bradley».

 

«Καταφέραμε και βελτιώσαμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στα διάφορα σημεία φρεναρίσματος όπως και στις στροφές, εκεί δηλαδή που ήμουν πιο δυνατός από τον ομόσταυλό μου στον αγώνα».

 

«Δυστυχώς έχω πρόβλημα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό και ειλικρινά είμαι έκπληκτος που κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Αν όμως το λύσουμε, είμαι πεπεισμένος ότι θα πηγαίνω πιο γρήγορα».

 

«Έτσι έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα μπροστά μας. Σίγουρα όμως ήταν μια παραγωγική ημέρα και βγάλαμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τα επόμενα βήματα στους ερχόμενους αγώνες».

 

«Το άλλο θετικό ήταν ότι κατάφερα κι ανέβηκα μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα και ανυπομονώ να πάρω ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο Silverstone για να εδραιώσω ακόμη περισσότερο τη θέση μου».

Επόμενο άρθρο »

Smith: 11ος αγώνας με τα ίδια προβλήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Shell συνεχίζει ως χορηγός στο GP της Μαλαισίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα