• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: 11ος αγώνας με τα ίδια προβλήματα
Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, δεν έχω τον ίδιο ρυθμό
Νέα 19/08/2015 - 17:19

Μάλλον εκνευρισμένος ήταν ο Bradley Smith μετά τον αγώνα στην Τσεχία, καθώς το μεγάλο του μειονέκτημα - η πρόσφυση σε υψηλές θερμοκρασίες - δεν έχει βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν.

 

Στόχος για τον Smith ήταν η εξάδα και γι’ αυτό - παρά το γεγονός ότι για ένατο αγώνα από τους 11 που έχουν γίνει, τερμάτισε μπροστά από τον Pol Espargaro - ο ίδιος δεν ήταν χαρούμενος.

 

Μετά το ζέσταμα φάνηκε ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τις Ducati, ωστόσο παρά την καλή του εκκίνηση (κάτι στο οποίο έχει βελτιωθεί πολύ) δεν κατάφερε στη συνέχεια να ακολουθήσει τις δυο GP15.

 

«Είναι δύσκολο γιατί οι στόχοι αλλάζουν και ειδικά αυτό το Σ/Κ. Είναι εκνευριστικό να ξέρεις ότι μπορείς το κάτι παραπάνω, αλλά χρειάζεσαι μια έξτρα βοήθεια ή εκείνη τη συγκεκριμένη αναβάθμιση».

 

«Στο ζέσταμα ήμουν πολύ καλός. Ήμουν στο ψηλό 1:56 στην αρχή και στο ψηλό 1:56/ χαμηλό 1:57 στο τέλος. Ήθελα να είμαι δίπλα στις Ducati. Είναι στις δυνατότητές μας. Περιοριζόμαστε όμως με αυτά που έχουμε για τον αγώνα».

 

«Το πιο εκνευριστικό για εμένα είναι ότι ήταν ο 11ος αγώνας με τα ίδια προβλήματα. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και πέφτει η πρόσφυση, δεν μπορώ να έχω το ρυθμό των άλλων».

 

«Είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε. Έχουμε κάποιες μικρές ιδέες, αλλά το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι έχουμε το ίδιο σύνολο από την αρχή της σεζόν και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

 

Παρά την απογοήτευσή του, ο Bradley Smith ήταν χαρούμενος που κατάφερε και πάλι να κερδίσει τον ομόσταυλό του και να διευρύνει τη διαφορά του από την επόμενη δορυφορική μοτοσυκλέτα στους 25β.

 

«Ακόμα όμως και σε μια δύσκολη ημέρα, κατάφερα και ήμουν η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα. Θα ήθελα να ήμουν με τον Dovi και τον Dani καθώς μ’ αυτούς παλεύω στο Πρωτάθλημα».

 

«Όταν ξεκίνησα μπροστά τους ήμουν εκεί και ήθελα να μείνω μαζί τους. Ήταν έξι δευτερόλεπτα. Δεν ήταν τελείως αδιανόητο, αλλά αυτά τα έξι δευτ. δεν ήταν εφικτό να τα βρω. Το πρωί είχαμε το ρυθμό. Το απόγευμα όμως οι συνθήκες ήταν μειονέκτημα για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Η Honda θα το βρει

« Προηγούμενο άρθρο

P. Espargaro: Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα