• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Η Honda θα το βρει
Θα βρει τι λείπει για την επόμενη σεζόν
Νέα 19/08/2015 - 17:37

Τα προβλήματα της Honda φέτος είναι γνωστά, αλλά ο Nicky Hayden - που οδηγεί την OPEN μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή - θεωρεί ότι ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής θα βρει τις λύσεις το 2016.

 

«Η Honda δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ποτέ δεν την έχω δει με τη μοτοσυκλέτα της νέας σεζόν τόσο νωρίς στην πίστα. Εννοώ ότι την είχαν στο Misano στα μέσα Ιουλίου», σχολίασε.

 

«Αυτό είναι το πιο νωρίς που μπορώ να θυμηθώ. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι θα κάνουν βελτιώσεις και είμαι βέβαιος ότι θα έχουν κάτι καλό για τη νέα σεζόν», πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος.

 

Τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν Εργοστασιακές και OPEN συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, με την Honda να έχει στο grid τέσσερεις (εργοστασιακές) μοτοσυκλέτες του 2016 ενώ οι υπόλοιπες θα είναι φετινών προδιαγραφών.

 

«Ακόμα και οι ομάδες που τη νέα σεζόν θα έχουν τη φετινή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή τους, η Honda θα το βρει τι λείπει και θα αναβαθμίσει τις μοτοσυκλέτες της», δήλωσε με βεβαιότητα ο Hayden.

 

Ο Nicky Hayden δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν, χωρίς να αποκλείεται να τον βλέπουμε τη νέα χρονιά στα SBK!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δυο πολύ καλά αποτελέσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: 11ος αγώνας με τα ίδια προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα