• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυο πολύ καλά αποτελέσματα
Τι έγραψε στο προσωπικό του blog ο Ισπανός
Νέα 20/08/2015 - 09:54

Στο προσωπικό του blog για το boxrepsol.com o Marc Marquez γράφει τις σκέψεις του μερικά 24ωρα αφότου ολοκληρώθηκε το Grand Prix της Τσεχίας.

 

«Αφού αλλάξαμε ηπείρους μετά τους δυο συνεχόμενους αγώνες, είμαστε και πάλι στο σπίτι μετά από δυο εβδομάδες που πήραμε μια νίκη και μια δεύτερη θέση».

 

«Στο Brno, σε μια πίστα που δεν μου αρέσει, καταφέραμε να μείνουμε μπροστά μαζί με τους πιο γρήγορους αναβάτες. Μπορεί να μας πήρε λίγο παραπάνω να βρούμε το ρυθμό μας από την Παρασκευή, αλλά καταφέραμε και βελτιωθήκαμε».

 

«Ο Jorge ήταν πραγματικά πολύ γρήγορος εκεί. Είχε απίστευτο ρυθμό και το έδειξε το Σάββατο μ’ έναν καταπληκτικό γύρο που του έδωσε την pole position και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να τον κερδίσουμε».

 

«Πάντως είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Οι βαθμοί που πήραμε ήταν σημαντικοί και μετά τη νίκη στην Indianapolis νιώθω πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα κυνηγήσουμε τη νίκη και στην Αγγλία».

 

«Παράλληλα είμαι χαρούμενος και για την τέταρτη θέση του αδερφού μου. Έκανε καταπληκτικό Σ/Κ και αυτό δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο και ότι θα τον βλέπουμε πιο συχνά στους μπροστά».

 

«Μείναμε στην πίστα του Brno και για το τεστ με τα ελαστικά του 2016 αλλά ο καιρός δεν μας άφησε κι έτσι δεν μπορέσαμε το εκμεταλλευτούμε. Κρίμα».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Έπρεπε να τον αποφύγω

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Η Honda θα το βρει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα