• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Έπρεπε να τον αποφύγω
Πάνω που έβρισκα ρυθμό έπεσε μπροστά μου
Νέα 20/08/2015 - 10:48

Την ώρα που ο Jack Miller έβρισκε το ρυθμό του, ο Eugene Laverty είχε μια πτώση στη δεύτερη στροφή της πίστας του Brnο, ακριβώς μπροστά από τον Αυστραλό!

 

Αυτό ανάγκασε τον Miller να βγει εκτός πίστας κι έχασε έδαφος σε σχέση με τους άλλους αναβάτες της OPEN, τους οποίους και κυνήγησε για να προλάβει.

 

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, μετά από λίγο η Honda του άρχισε να γλιστράει και να σηκώνει το μπροστά τροχό, με αποτέλεσμα να κοιτάξει να τερματίσει τον αγώνα και όχι να προσπεράσει τους άλλους.

 

Γενικά η σεζόν του Miller είναι μέτρια, έχοντας πέντε πτώσεις σε αγώνες αλλά έχει βρεθεί και στην πρώτη θέση των OPEN σε μερικές περιπτώσεις.

 

«Δεν έκανα καλή εκκίνηση, αλλά εκεί που έβρισκα το ρυθμό μου ο Laverty έπεσε μπροστά μου κι έπρεπε να τον αποφύγω», σχολίασε ο Miller.

 

«Πίεσα πάρα πολύ στη συνέχεια για να προλάβω τον Baz και μόλις πέρασα τον Di Meglio το κατάφερνα. Είχα καλό ρυθμό, αλλά αφού πίεσα για 5-6 γύρους η μοτοσυκλέτα άρχισε να έχει κουνήματα».

 

«Σπίναρε πολύ κι έτσι σταμάτησα και κοίταξα να τερματίσω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να εμποδίσω τον Di Meglio να με περάσει».

 

«Η μοτοσυκλέτα σήκωνε τον μπροστινό τροχό στην ευθεία και δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα».

 

«Κρίμα, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενος για το χρόνο που είχαμε πάνω στη μοτοσυκλέτα. Έμαθα πολλά».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η Crescent περιμένει την Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυο πολύ καλά αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα