• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η Crescent περιμένει την Suzuki
Ενδιαφέρον και από Yamaha - Aprilia
Νέα 20/08/2015 - 11:26

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Crescent, Paul Denning, λέει ότι τόσο η Yamaha όσο και η Aprilia τον έχουν προσεγγίσει για να συνεργαστούν τη νέα σεζόν στα SBK, αν και επιμένει ότι τον πρώτο λόγο έχει η Suzuki.

 

Η Crescent έχει μια μεγάλη κι επιτυχημένη συνεργασία με την Suzuki που περιλαμβάνει παρουσίες στο MotoGP, στα SBK και στα BSB, αλλά με την GSX-R1000 να χάνει έδαφος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο Denning παραδέχεται ότι εξετάζει εναλλακτικές.

 

Όπως έχουν τα πράγματα, η επισημοποίηση από την Suzuki της νέας GSX-R1000, θα αποτελέσει την απαραίτητη ώθηση για να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία των δυο πλευρών.

 

«Το πρώτο και βασικό είναι να συμφωνήσουμε με την Suzuki και να κατανοήσουμε τις προθέσεις της για τα SBK», σχολίασε ο Denning. «Δεν μπορώ να διαπραγματευτώ με αναβάτες, μέχρι να έχω την ξεκάθαρη θέση του κατασκευαστή».

 

«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα μοτοσυκλέτα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι έρχεται η καινούργια GSX-R, αλλά πρέπει να δούμε πότε θα διατεθεί στην ομάδα και αν θα είναι η Suzuki στα SBK του χρόνου».

 

Αν τελικά η Suzuki - που φέτος επέστρεψε ως εργοστασιακή συμμετοχή στο MotoGP - επιλέξει να αποσύρει την εργοστασιακή της υποστήριξη από τα SBK, ο Denning ισχυρίζεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από την Yamaha.

 

«Η Yamaha, αλλά και η Aprilia, ψάχνουν για μελλοντικές συνεργασίες. Τα budget των κατασκευαστών για τα SBK δεν είναι όπως τις παλιές καλές ημέρες και γενικά ψάχνουν συνεργασίες και να τρέχουν το λειτουργικό κομμάτι μιας ομάδας».

 

Παρά τα παραπάνω, ο Paul Denning επανέλαβε ότι θα περιμένει πρώτα την Suzuki θέλοντας να δώσει μια ευκαιρία στην ιστορική αυτή συνεργασία των δυο πλευρών να συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

«Έχουμε μιλήσει λίγο με Yamaha και Aprilia. Η δική μας θέση είναι ότι είμαστε με την Suzuki για 20 χρόνια κι έτσι πρώτα θα δούμε τι σκέφτεται η Suzuki για το μέλλον και από εκεί και πέρα θα δούμε».

 

«Αν υπάρξουν και κάποιες άλλες ευκαιρίες, δυνητικά θα τις εξετάσουμε και αυτές, αλλά για την ώρα μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τίποτα σοβαρό δεν έχει συζητηθεί».

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Δεν μπορώ να το καταλάβω!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Έπρεπε να τον αποφύγω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα