• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Δεν μπορώ να το καταλάβω!
Γιατί δεν αποδίδουμε όπως στην αρχή της σεζόν
Νέα 20/08/2015 - 14:44

Το Σ/Κ στην Τσεχία ήταν δύσκολο για τον Aleix Espargaro, ο οποίος παρά τις βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα του δεν νιώθει ακόμα 100% άνετα πάνω της.

 

Μετά τις χειρότερες κατατακτήριες δοκιμές εδώ και τρία χρόνια για τον Ισπανό, θα ξεκίναγε τον αγώνα της Κυριακής από την 15η θέση.

 

Η εκκίνησή του όμως ήταν καλή και αμέσως κέρδισε θέσεις, ενώ στη συνέχεια βρήκε ένα καλό ρυθμό και κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την 9η θέση την οποία και διατήρησε ως το τέλος.

 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, διότι για μια ακόμη φορά δυσκολεύτηκα να βρω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ήταν θετικό ότι τελειώσαμε τον αγώνα και πήραμε βαθμούς, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά».

 

«Είμαι απογοητευμένος και όχι μόνο για το αποτέλεσμα, που ήταν κάτω των προσδοκιών μας, αλλά κυρίως επειδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουμε την εμπιστοσύνη που είχαμε στην αρχή της σεζόν».

 

«Μετά από έξι ή εφτά γύρους, όταν πέφτει η απόδοση του ελαστικού, δεν μπορώ να κρατήσω την ταχύτητα στις στροφές και το πίσω γλιστράει πολύ στην επιτάχυνση».

 

«Ο ρυθμός μου ήταν πολύ αργός και πρέπει να δούμε και να κατανοήσουμε γιατί δεν αποδίδουμε όπως στο παρελθόν».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo ισοφάρισε το ρεκόρ του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η Crescent περιμένει την Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα