• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: 27 γύροι κατατακτηρίων!
Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι
Νέα 19/10/2015 - 15:00

Ενώ παραδέχτηκε ότι η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή σ’ έναν από τους καλύτερους αγώνες της πρόσφατης ιστορίας του MotoGP, εν τούτοις ο Vinales υπογραμμίζει την ανάγκη να κατέβουν οι τόνοι.

 

Έκτη θέση είχε πάρει και στην Catalunya, αλλά στο Phillip Island ήταν που χρειάστηκε να παλέψει με τους Pedrosa και Crutchlow, για να τερματίσει τελικά μπροστά από τον τελευταίο!

 

Επιπλέον, ο rookie στην κατηγορία Maverick Vinales ολοκλήρωσε ένα πολύ δυνατό Σ/Κ τερματίζοντας κάτω από 7δ πίσω από τον τελικό νικητή του αγώνα!

 

Ωστόσο ο νεαρός Ισπανός υπογράμμισε πολλές φορές την ανάγκη να παραμείνουν χαμηλών τόνων, μιας και τόσο ο ίδιος όσο και η GSX-RR δεν είναι ακριβώς εκεί που θα ήθελε.

 

«Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μόνο στην αρχή είχαμε πολλή σούζα κι έπρεπε να κλείσω το γκάζι και με πέρασαν πολλοί».

 

«Πρέπει όμως να είμαστε χαρούμενοι γιατί είχαμε καλό ρυθμό και είναι πολύ καλό που ήμασταν μόνο 6,8δ από την κορυφή».

 

«Στην αρχή της σεζόν λέγαμε ότι η διαφορά από τον πρώτο θα κυμαινόταν στα 22δ και σήμερα ήμασταν στα 6. Κάναμε πολύ καλή δουλειά».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί κάναμε μεγάλο βήμα. Στην Ιαπωνία είχαμε διαφορετικό set-up που βόλευε το στυλ μου. Σίγουρα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

 

«Η ομάδα είναι καινούργια, εγώ είμαι καινούργιος. Πρέπει να αποκτήσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Πρέπει να είμαι πιο ξεκάθαρος σε μερικά σχόλιά μου με τη μοτοσυκλέτα για να έχουμε ένα ακόμα πιο γρήγορο set-up».

 

Ο ρυθμός του Vinales ήταν τέτοιος που τερμάτισε το φετινό αγώνα 6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον περσινό νικητή!

 

«Ήταν ένας πολύ γρήγορος αγώνας. Όταν είδα τους χρόνους δεν τους πίστευα! Πάντα 29,6 και 29,7! Από την αρχή όμως είχα καταλάβει ότι θα μπορούσα να ακολουθήσω τον Cal και τον Dani».

 

«Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος και πίεζα στο 100%! Αυτό που είπα στην ομάδα ήταν ότι έκανα 27 γύρους κατατακτηρίων!»

Επόμενο άρθρο »

PI: Ο αγώνας της δεκαετίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Αγώνας 2: Νίκη για Haslam!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα