• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμπλοκή έξω από το σπίτι του Marquez
Ιταλοί «την έστησαν» στην Cervera περιμένοντας τον Marc
Νέα 02/11/2015 - 13:52

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε μια «αθώα» πλάκα που ήθελαν να κάνουν δυο Ιταλοί δημοσιογράφοι στον Marc Marquez.

 

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του 22χρονου Ισπανού.

 

Το Σάββατο που μας πέρασε, οι δυο Ιταλοί της τηλεοπτικής εκπομπής Le Iene (Οι ύαινες) ταξίδεψαν μέχρι την μέχρι την Cervera, τη γενέτειρα του Marquez.

 

Η συγκεκριμένα εκπομπή είναι κωμική/σατυρική και οι δημοσιογράφοι της - μετά το συμβάν με τον Rossi στη Sepang - ήθελαν να «βραβεύσουν» με το Κύπελλο Σκ@τών των Marquez.

 

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν.

 

Λίγο έξω από το σπίτι των γονιών του Marquez, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Ισπανό άσο της Repsol, τον αδερφό του, τον πατέρα τους κι έναν φίλο τους.

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, τη στιγμή που πήγαν να προσφέρουν το συγκεκριμένο Κύπελλο, τους επιτέθηκαν και τους έσπασαν την κάμερα, παίρνοντάς τους και την κασσέτα.

 

Καταλήγουν λέγοντας: «Πιθανότατα ήθελαν ένα μεγαλύτερο Κύπελλο». Οι δυο δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκαν.

 

Ανακοίνωση έβγαλε και η πλευρά του Marquez, μιλώντας και γελοίες και ταπεινωτικές ενέργειες από την πλευρά των δυο Ιταλών προς τον Marquez και τους οικείους του.

 

Πέρα από τις ύβρεις που ακούστηκαν, η πλευρά του Marquez ισχυρίζεται ότι υπήρξε και προσπάθεια απευθείας επίθεσης σε συγγενικά πρόσωπα του αναβάτη.

 

Ο Emilio Alzamora μάλιστα, τόνισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρέπει να επαναληφθούν, ενώ τονίζει ότι ο Marc και η οικογένειά του αξίζουν σεβασμό.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Valencia: Το μεγάλο φινάλε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Nakamoto για τη Μαλαισία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα