• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner στην Ducati τα Χριστούγεννα;
Μάλλον θα έλθει νωρίς στην Ευρώπη για προετοιμασία
Νέα 04/12/2015 - 16:19

Στην Ducati το μεγάλο νέο είναι η άφιξη του Casey Stoner ως δοκιμαστή αρχικά για το 2016. Ο Αυστραλός που ακόμη διατηρεί το σπίτι του στην Ελβετία, μάλλον θα αφήσει τον καλοκαιρινό καιρό της Αυστραλίας και θα προτιμήσει τα χιόνια των Άλπεων για να κάνει και σκι, ένα σπορ που αγάπησε μέσα από τις συμμετοχές στο Wrooom, τη γιορτή που οργάνωνε για πολλά χρόνια η Ducati και η Ferrari στην Μαντόνα Ντι Καμπίλιο, στην Ιταλία, από όπου και οι φωτογραφίες του άρθρου, με τον “δικό” μας Δημήτρη Διατσίδη να έχει κάνει σκι μαζί του και τα 4 χρόνια της παρουσίας του Stoner στις Άλπεις.

Βέβαια πριν πάει για σκι, θα περάσει από το Μπόργκο Πανιγκάλε, στην Μπολώνια, για να ρυθμίσουν μαζί με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος, τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενόψει των τεστ που θα ξεκινήσει στην Μαλαισία, πριν τον Φεβρουάριο και την εργοστασιακή ομάδα. Στο εργοστάσιο της Ducati θα ρυθμιστεί η θέση οδήγησης και θα δει βέβαια την εξέλιξη της GP-X όπως λέγεται η νέα μοτοσυκλέτα, που δεν θα λέγεται GP16, αφού αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η ονομασία σε σχέση με την κάθε αγωνιστική χρονιά.

Η θέση οδήγησης είναι πολύ σημαντική και ο Gigi Dall'Igna δεν θέλει να χαθεί χρόνος, αλλά ο Αυστραλός να είναι έτοιμος για να οδηγήσει στο μάξιμουμ. O Stoner έχει ιδιαίτερη θέση οδήγησης, με διαφορετικές ρυθμίσεις από τους άλλους οδηγούς στο μήκος της σέλας, στα μαρσπιέ, στο μήκος του ρεζερβουάρ, ώστε να βολεύεται για το δικό του “ακροβατικό” στυλ οδήγησης.

Μαζί του στο πρώτο τεστ θα είναι και ο μόνιμος δοκιμαστής Michele Pirro, που πήρε πολλούς βαθμούς στις έκτακτες συμμετοχές του φέτος και μάλιστα ξεκίνησε από την 6η θέση στο Ιταλικό GP στο Mugello! Περιμένουμε λοιπόν τα πρώτα νέα από την επιστροφή του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Ευρώπη!

 

Επόμενο άρθρο »

Το αντίο της Suter

« Προηγούμενο άρθρο

Η προσέγγιση της Ducati για το ‘16

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα