• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Alonso οδήγησε MotoGP Honda!
Στην Honda Thanks Day στην Ιαπωνία
Νέα 07/12/2015 - 23:40

Στην «Ευχαριστήρια Ημέρα» της Honda (Thanks Day) που διοργανώνεται κάθε τέλος του χρόνου, το εργοστάσιο επεφύλασσε εκπλήξεις στα αστέρια του στους δυο και τέσσερεις τροχούς!

 

Οι αναβάτες της Repsol Honda στο MotoGP - Marc Marquez και Dani Pedrosa - ανέβηκαν και οδήγησαν κάποιες πρώην μοτοσυκλέτες του Freddie Spencer (500cc).

 

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, όπως την περιέγραψαν και οι δυο αναβάτες μέσω κάποιων σχολίων που έκαναν στο twitter, καθώς οδήγησαν τις δίχρονες μοτοσυκλέτες του Spencer.

 

Παράλληλα, ο Marc Marquez είχε την ευκαιρία να οδηγήσει κι ένα NSX Super GT αυτοκίνητο, αλλά δεν ήταν αυτή η μεγαλύτερη έκπληξη.

 

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η δυνατότητα που δόθηκε στον Fernando Alonso - τον αστέρα της McLaren Honda στην F1 - να οδηγήσει μια MotoGP μοτοσυκλέτα (1η φωτό)!

 

«Και πάλι περάσαμε υπέροχα στην Honda Thanks Day. Είναι ωραίο να περνάς χρόνο με την οικογένεια της Honda. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το 2016», σχολίασε ο Marquez.

 

Από την πλευρά του ο Pedrosa πρόσθεσε: «Το διασκέδασα και ήμουν σαν παιδί και πάλι, παίζοντας με μερικά εξαιρετικά παιχνίδια».

 

Μαζί με τους προαναφερθέντες, μπροστά στους 18,500 θεατές «παρέλασαν» και άλλα αστέρια της Honda, όπως οι Takuma Sato, Toni Bou, Takashisa Fujinami, Jaime Busto, Takumi Takahashi, Hiroshi Aoyama και Kosuke Akiyoshi.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo σε μονοθέσιο;

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati δεν ανησυχεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα