• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είναι πολεμιστές!
Ο Zarco μιλά για τους Rossi-Marquez
Νέα 08/12/2015 - 10:50

Ο κυρίαρχος της Moto2 φέτος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Johann Zarco, αποκάλεσε «πολεμιστές» τους Valentino Rossi και Marc Marquez.

 

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι μέσα στην ένταση της μάχης και του ανταγωνισμού, είναι πολύ δύσκολο να πάρει κανείς τις σωστές αποφάσεις.

 

Έχοντας αποβάλει την πίεση του Πρωταθλήματος ήδη από το Motegi, ο Zarco παρακολούθησε από κοντά την κλιμακούμενη ένταση ανάμεσα στους Rossi-Marquez στους τελευταίους Γύρους του MotoGP.

 

Ο Zarco - σε πρόσφατη συνέντευξή του - αρνήθηκε να καταλογίσει ευθύνες στον ένα ή στον άλλον, υπογράμμισε όμως ότι λάθος αποφάσεις πάρθηκαν από τους δυο «πολεμιστές» που θέλουν να κερδίζουν με κάθε κόστος!

 

«Όλοι γι’ αυτό μιλούσαν και στην Valencia, μετά τον αγώνα της κατηγορίας μας, στη μεγάλη κατηγορία όταν κέρδισε ο Lorenzo, δεν ήταν τα πανηγύρια που περίμεναν οι περισσότεροι».

 

«Ήταν κάτι το πολύ περίεργο», σχολίασε ο Johann Zarco σε Βρετανούς δημοσιογράφους.

 

«Όταν οδηγείς σε τέτοιες ταχύτητες, πρέπει να είσαι τόσο, μα τόσο συγκεντρωμένος. Είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους και αυτό σημαίνει ότι είναι πολεμιστές».

 

«Ένας πολεμιστής πρέπει να πάρει τέτοιες αποφάσεις κάποιες φορές και δεν αρέσουν».

 

«Είναι κάποιες φορές που πρέπει να πάρεις αυτές τις αποφάσεις και δεν είναι εύκολο να πάρεις τις σωστές».

 

«Τώρα όλοι ακόμα μιλάνε γι’ αυτό, αλλά ελπίζω ότι θα το αφήσουμε πίσω μας αυτό το πρόβλημα και θα ξεκινήσουμε από την αρχή το 2016».

 

Ο Zarco έμεινε στην Moto2 - όπως και ο Rabat φέτος - ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας και θέλει να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ο Ισπανός: να υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του!

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Κερδίσαμε 3-4 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo σε μονοθέσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα