• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi ξύπνησε το «Τέρας»
Σχολιάζει Αυστραλία και Sepang ο Lorenzo
Νέα 11/12/2015 - 13:15

Ο Jorge Lorenzo έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε Ισπανικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε - για μια ακόμη φορά - στις δηλώσεις/κατηγορίες του Rossi.

 

Όλα άρχισαν στην Αυστραλία, σ’ έναν αγώνα που όλοι τον εκθειάζαμε ως ενδεχομένως τον καλύτερο της δεκαετίας.

 

Σε μερικές όμως ώρες το κλίμα αντιστράφηκε και η οπτική όλων άλλαξε, μετά τις δηλώσεις-βόμβα του Rossi στη συνέντευξη τύπου της Sepang. Ας αφήσουμε όμως τον Jorge να μας δώσει την δική του σκοπιά:

 

«Στους τελευταίους γύρους στο Phillip Island, άκουγα έναν κινητήρα πίσω μου και αυτό σήμαινε ότι κάποιος θα επιχειρούσε να με προσπεράσει».

 

«Όμως πίστευα ότι ήταν ο Iannone, διότι πριν είχα δει στις ταμπέλες της ομάδας μου ότι ο Iannone ήταν στο +0,8».

 

«Πίστεψα ότι αυτός ήταν πίσω μου και δεν έκλεισα τελείως την πόρτα. Δεν είναι το ίδιο να έχεις πίσω σου τον Iannone, όπως το να έχεις τον Marquez».

 

«Όταν είναι πίσω σου κάποιος που στοχεύει να πάρει την πρώτη του νίκη, τότε είναι λογικό να περιμένεις ότι θα κάνει την κίνησή του ακόμα κι όταν δεν υπάρχει χώρος».

 

«Έτσι πίστεψα ότι θα μας έριχνε και τους δυο κάτω και γι’ αυτό δεν έκλεισα τελείως την πόρτα».

 

«Αν ήξερα όμως ότι ήταν ο Marquez θα την έκλεινα, διότι ήξερα ότι θα ρίσκαρε και μπορεί να με έριχνε».

 

Αυτά για τον αγώνα της Αυστραλίας. Ποιά είναι η γνώμη του Lorenzo γενικότερα για τα όσα έγιναν στους τελευταίους Γύρους της σεζόν 2015 στο MotoGP;

 

«Πιστεύω ότι το πρόβλημα το δημιούργησε μόνος του ο Valentino. Ήταν λάθος αυτό που έκανε στη συνέντευξη τύπου της Μαλαισίας. Ειλικρινά νομίζω ότι ήταν λάθος».

 

«Αντί να επιτεθεί παρουσία όλων στον Marquez και να τον κατηγορήσει για όλα αυτά, θα μπορούσε να τον πιάσει και να του μιλήσει κατ’ ιδίαν».

 

«Ο τρόπος όμως που διάλεξε να χειριστεί το θέμα ήταν λάθος και έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα: ξύπνησε το τέρας!».

 

Σταδιακά και καθώς θα περνάνε τα χρόνια και οι σεζόν, ίσως θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να μάθουμε τι πραγματικά έγινε στους τρεις τελευταίους Γύρους του 2015, που συγκλόνισαν τον κόσμο του MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Σήμερα το Superprestigio

« Προηγούμενο άρθρο

Video από το Rally της Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα