• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σήμερα το Superprestigio
Σε απευθείας μετάδοση και στην Ελλάδα!
Νέα 11/12/2015 - 12:30

Έχουμε συνηθίσει πια να περιμένουμε περίπου τέτοιο καιρό το Superprestigio και η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!

 

Ο τρίτος αγώνας θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη, στις 12 Δεκεμβρίου, και για μια ακόμη φορά το παρόν θα δώσουν κορυφαία ονόματα του MotoGP!

 

Μαζί τους θα πάρουν θέση μάχης οι κορυφαίοι του flat track από Αμερική, αλλά και μερικοί εκ των κορυφαίων από άλλα Πρωταθλήματα στους δυο τροχούς.

 

Το μεγάλο όνομα θα είναι και φέτος ο Marc Marquez, ο Ισπανός στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται η αναγέννηση του συγκεκριμένου αγώνα, που γινόταν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

 

Ο Marquez είχε πέσει στον πρώτο αγώνα από τον Brad Baker, σε μια επαφή που είχαν οι δυο τους και δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτή όμως δεν του ξέφυγε πέρυσι, όταν και επικράτησε του Jared Mees.

 

Φέτος, τόσο ο Brad The BulletBaker, όσο και ο Jared Mees θα δώσουν το παρόν στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης, εκπροσωπώντας το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα flat track.

 

Στην Ισπανία θα βρίσκονται και αρκετά μεγάλα ονόματα τόσο από το MotoGP, όσο και από τα SBK.

 

Φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Superprestigio ο Alex Rins, δευτεραθλητής και Rookie της χρονιάς για την Moto2 και θα συναντήσει τον πρώην ομόσταυλό του στην μικρή κατηγορία, τον Alex Marquez.

 

Ένα σπουδαίο ταλέντο, ο Lorenzo Baldassari επίσης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χώμα και καθώς είναι μέλος της Ακαδημίας του Valentino Rossi, σίγουρα έχει πολλές ώρες προπόνησης στο ράντσο του τελευταίου στην Tavullia.

 

Εδώ να σημειωθεί ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να πάρει μέρος και ο Valentino Rossi, ωστόσο μετά τις εξελίξεις και τον τρόπο που κρίθηκε το Πρωτάθλημα - κατά τον Vale - δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει το παρόν.

 

Ο Xavier Simeon θα είναι εκεί εκπροσωπώντας το Βέλγιο, ενώ μαζί του θα είναι κι ένας πρώην συναθλητής του στη μεσαία κατηγορία και νυν δοκιμαστής της KTM, ο Mika Kallio. Ενδιαφέρον έχει η συμμετοχή του Danilo Petrucci, ο οποίος προερχόμενος από motocross θα έχει ελπίδες για κάτι καλό!

 

Από τα SBK θα έχουμε τους Jordi Torres, ενώ το Πρωτάθλημα θα εκπροσωπήσουν και οι Nico Terol και Toni Elias, αν και για τον τελευταίο κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί του χρόνου να αγωνίζεται στα BSB.

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο χωμάτινος αγώνας Superprestigio 2015 - ο μεγάλος τελικός (Superfinal) θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα τον OTE TV, το βράδυ του Σαββάτου (12/12) στις 20:30.

Επόμενο άρθρο »

Superprestigo: Μεγάλη νίκη του Baker!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi ξύπνησε το «Τέρας»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα