• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πωλήθηκε η πρώτη RC213V-S
Από το Manchester της Αγγλίας ο τυχερός!
Νέα 28/12/2015 - 12:29

Το όνομα John Brown σίγουρα θα ακούγεται συνηθισμένο για Εγγλέζο, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ήδη έχει αποκτήσει ιστορική σημασία για την Honda.

 

Ο John Brown έγινε ο πρώτος άνθρωπος παγκοσμίως που αγόρασε την RC213V-S της Honda, τη MotoGP δρόμου μοτοσυκλέτα της Honda!

 

Η σχέση του με την Honda δεν ξεκινά από την αγορά αυτή, μιας και ο συγκεκριμένος έχει αντιπροσωπεία της μάρκας στο Manchester, ενώ στην προσωπική του συλλογή έχει RC30, VTR1000 SP1 και SP2, CBR900RR Fireblade και VF1000F!

 

Δεδομένης της τιμής της RC213V-S (αγγίζει τα 190,000€) περιμέναμε ότι τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα την αγόραζε ένας σκληροπυρηνικός οπαδός της Honda, ή ένας πλούσιος συλλέκτης.

 

Μάλλον στην προκειμένη περίπτωση ο John Brown συνδυάζει και τα δυο προφίλ πιθανών αγοραστών.

 

Εδώ να προσθέσουμε ότι ο Brown ήταν από τους πρώτους που δήλωσε ενδιαφέρον στο ειδικό site που είχε ανεβάσει η Honda για τους πιθανούς αγοραστές.

 

"Όταν έμαθα γι’ αυτό, είπα από μέσα μου ότι με το που ξεκινήσει η διάθεση των μοτοσυκλετών, θα αποκτήσω σίγουρα μια», ξεκίνησε να λέει ο John Brown.

 

«Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω ένα κομμάτι αγωνιστικής ιστορίας του HRC. Έτσι, όταν άνοιξαν οι παραγγελίες, ήμουν από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον».

 

«Ήταν ειλικρινά μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα, όταν έλαβα το τηλεφώνημα της Honda και μου δήλωσαν ότι η παραγγελία μου εγκρίθηκε», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Από την NR στην RCV

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασκόπηση 2015: Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα