• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco-Rins στο στόχαστρο της Tech 3
Οι πιο πιθανοί αναβάτες της ομάδας το 2017
Νέα 29/02/2016 - 14:12

Ο Herve Poncharal της Tech 3 τονίζει ότι θα κυνηγήσει να φέρει στην ομάδα για το 2017 τους Johann Zarco και Alex Rins.

 

Ο Γάλλος και ο Ισπανός έκαναν το 1-2 πέρυσι στην Moto2, ο πρώτος στην 4η του σεζόν στην κατηγορία και ο δεύτερος ως rookie!

 

Ο Lin Jarvis είχε τονίσει στις αρχές του 2016 ότι θέλει τον Rins στην Yamaha, τον οποίο αρχικά θα προορίσει για τη δορυφορική Tech 3.

 

Το αφεντικό της Tech 3 - που πρόσφατα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι φέτος θα είναι η τελευταία σεζόν/ευκαιρία για τους Smith-Espargaro στην ομάδα - παραδέχεται ότι ο Rins είναι στο στόχαστρο, προσθέτοντας ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Zarco.

 

«Δεν είναι μόνο ο Rins, είναι και ο Zarco που έκανε καταπληκτική σεζόν και με εντυπωσίασε δείχνοντας ότι δεν είναι μόνο γρήγορος, αλλά και έξυπνος».

 

«Έκανε πολύ καλούς αγώνες, φέρθηκε έξυπνα, όχι βιαστικά, κάνοντας τις κινήσεις του όταν έπρεπε. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι έτοιμος», σχολίασε.

 

Για τον Poncharal είναι επίσης ξεκάθαρο ότι κανείς από τους υπόλοιπους αναβάτες των μικρότερων κατηγοριών δεν είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

 

«Πολλοί έχουν τις δυνατότητες, όπως ο Kent, ο Oliveira, ο Quartararo, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία».

 

«Ο Alex Marquez πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατός. Ο Morbidelli είναι ένας ενδιαφέρον οδηγός, αλλά με σκαμπανεβάσματα ενώ ήταν και τραυματίας».

 

«Ο Folger επίσης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά συχνά ακολουθούσαν αρκετά απογοητευτικά Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Η Υamaha στους Ελληνικούς Αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

1ος Αγώνας Π.Π. Motocross

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα