• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι απίστευτα υπερήφανος!
Τριετής συνεργασία Yamaha-VR46
Νέα 01/03/2016 - 17:22

Η Yamaha υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Valentino Rossi στην Moto3, την VR46, ως Επίσημος Συνεργάτης και Προμηθευτής Μοτοσυκλετών.

 

Η Yamaha θα υποστηρίξει την Ακαδημία του Vale προσφέροντας 26 μοτοσυκλέτες των σειρών R και YZ για την προπόνηση των νεαρών αναβατών στο ράντσο του Ιταλού πολύ-Πρωταθλητή και στην πίστα του Misano που βρίσκεται δίπλα.

 

Επιπρόσθετα η Yamaha θα συνδράμει και στις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις των αναβατών, ενώ βοήθεια θα παρέχει σε θέματα PR, προώθησης κτλ.

 

Η συνεργασία των δυο πλευρών έχει ξεκάθαρο στόχο την ανάδειξη των μελλοντικών Πρωταθλητών που θα επανδρώσουν σε πρώτη φάση τις ομάδες του Vale στις μικρές κατηγορίες και στη συνέχεια θα ανήκουν στην Yamaha για το βήμα στο MotoGP.

 

Αρχικά η Yamaha θα επιλέξει ένα περιορισμένο αριθμό αναβατών από το Asia Road Racing, όπως και από άλλα Πρωταθλήματα για να προπονούνται στην Ακαδημία του Rossi.

 

Θα υπάρξουν δυο δοκιμαστικές περίοδοι διάρκειας μιας εβδομάδας η κάθε μια, όπου οι ταλαντούχοι αναβάτες θα προπονούνται μαζί με τους κανονικούς αναβάτες της Ακαδημίας.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτή τη συνεργασία και απίστευτα υπερήφανος», ξεκίνησε να λέει ο Valentino Rossi.

 

«Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο συνέταιρο από την Yamaha, ώστε να παρέχουμε στους αναβάτες μας ό,τι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή τους».

 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει δυο πράγματα που αγαπώ πολύ, την Yamaha και την Ακαδημία. Και στα δυο έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο».

 

«Υποστηρίζουμε τους ταλαντούχους αναβάτες και μαζί, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε συναρπαστικά αποτελέσματα».

 

«Ανυπομονώ να συναντήσω τους αναβάτες που θα πάρουν μέρος στις δοκιμαστικές περιόδους το 2016 και είμαι βέβαιος ότι θα περάσουν πολύ καλά. Ίσως να βρούμε και κάποια καινούργια ταλέντα». 

Επόμενο άρθρο »

«Μεγαλύτερη δέσμευση» από Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα περιμένω την Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα