• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα περιμένω την Yamaha
Για την ανανέωση του συμβολαίου μου!
Νέα 01/03/2016 - 16:13

Ο Jorge Lorenzo τονίζει ότι προτίθεται να περιμένει την Yamaha μέχρι τα μέσα της σεζόν, προκειμένου να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Ήδη έχουμε γράψει για τις δηλώσεις Jarvis, ο οποίος έλεγε στις αρχές του μήνα ότι αποτελεί προτεραιότητα για την Yamaha η ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού.

 

Παράλληλα υπάρχει το επίσημο ενδιαφέρον της Ducati - για μια ακόμη φορά - στο πρόσωπο του Jorge Lorenzo, με τον Gigi DallIgna να παραδέχεται στον «δικό μας» Δημήτρη Διατσίδη ότι οι κόκκινοι βρίσκονται σε συνομιλίες με τον Lorenzo.

 

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έδειχνε να βιάζεται να ανανεώσει με τους μπλε, ενώ τώρα εμφανίζεται προετοιμασμένος να περιμένει μέχρι τα μέσα της σεζόν.

 

«Είμαι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να περιμένω μέχρι τα μέσα της σεζόν για να ανανεώσω. Πάντα έτσι ήταν».

 

«Όμως αν μπορέσουμε να κάνουμε νωρίτερα την ανανέωση, για να είμαι πιο ήρεμος, αν μείνω στην Yamaha αυτό θα είναι προς όφελος και των δυο».

 

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις, αλλά θα γίνει και αυτό πολύ σύντομα».

 

Τις παραπάνω δηλώσεις τις έκανε ο Jorge Lorenzo στο περιθώριο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ Jorge Lorenzo, ο Πολεμιστής” που περιγράφει το «ταξίδι» του Ισπανού μέχρι τον τρίτο του Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι απίστευτα υπερήφανος!

« Προηγούμενο άρθρο

1ο επίσημο τεστ Moto2-3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα