• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1
Αλάνθαστος ο Davies, 4δευτ. μπροστά από τις Kawasaki!
Νέα 02/04/2016 - 16:16

Έναν σχεδόν τέλειο αγώνα έκανε ο Chaz Davies, παίρνοντας την πρώτη θέση (με διαφορά) από τις δυο Kawasaki που τον ακολούθησαν.

 

Παρά το ότι δεν ξεκίνησε από την πρώτη σειρά, ο Davies ήταν εκπληκτικός και από τον 4ο γύρο πέρασε μπροστά και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα!

 

Ο ρυθμός του ήταν τρομερός και πολύ γρήγορα έκανε διαφορά από τον Sykes που είχε ξεκινήσει από την pole position.

 

Έτσι λοιπόν, στην πίστα που πέρυσι πήρε την πρώτη του νίκη με την Panigale R, o Davies επανέλαβε και φέτος την επιτυχία του κατακτώντας την 1η του νίκη για το 2016.

 

Επιπρόσθετα ο αναβάτης της Aruba.it Ducati κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ πίστας με 1:50,421 εφτά ολόκληρα δέκατα κάτω από τον ταχύτερο χρόνο του δεύτερου Rea!

 

Πίσω από τον φοβερό Davies, ο Jonathan Rea ήταν αυτός που επικράτησε του εμφυλίου των δυο Kawasaki, νικώντας τον Sykes στη μάχη για τους 20β.

 

Πολύ πιο πίσω, 12δ από την κορυφή, ο Xavi Fores κατάφερε να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα επικρατώντας στη μάχη του με τον Giugliano!

 

Η μάχη των δυο ήταν συναρπαστική ειδικά στους τελευταίους γύρους, με τη πλάστιγγα - προς τέρψιν τον οπαδών στις κερκίδες - να γέρνει προς την πλευρά του Ισπανού.

 

Στις Honda ο Nicky Hayden κατάφερε να πάρει την έκτη θέση, έχοντας μάλιστα την καλύτερη τελική σήμερα, την ώρα που ο Van der Mark έπεφτε πολύ νωρίς στον αγώνα.

 

Για μια ακόμη φορά ο Jordi Torres έφερε σε καλή θέση την BMW του, παίρνοντας την 7η θέση!

 

Οι Yamaha είχαν εντυπωσιάσει στις κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα δεν είχαν το ρυθμό να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την 8η και 9η θέση.

 

Ο Alex Lowes ήταν αυτός που έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση, 2,5δ περίπου μπροστά από τον Sylvain Guintoli.

 

Τη δεκάδα έκλεισε η Aprilia του Lorenzo Savadori που έδωσε μάχη με τον ομόσταυλό του για τη δέκατη θέση και την κέρδισε για λίγο!

 

Στις τελικές είχαμε τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!

 

Πίσω από την Honda του Hayden - με 313χλμ/ώρα - ήταν ο Jordi Torres που είχε ακριβώς την ίδια τελική πάνω στην BMW του.

 

Στην τρίτη θέση ο μεγάλος νικητής σήμερα, ο Chaz Davies με 312,1χλμ/ώρα ενώ η πάλαι ποτέ κραταιά Aprilia (με τον De Angelis) έκανε 311,2χλμ/ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα