• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: ΕΔ3
Στο 1:49 έπεσε ο Fenati, πήρε την 1η θέση
Νέα 02/04/2016 - 16:41

Σε σαφώς βελτιωμένες συνθήκες σήμερα, δεύτερη ημέρα στην πίστα Termas de Rio Hondo, οι αναβάτες της Moto3 είχαν την ευκαιρία να κατεβάσουν τους χρόνους τους.

 

Ήδη με το ξεκίνημα και μόλις στον τέταρτο γύρο, ο Brad Binder κατάφερε να κάνει γύρο στο 1:50 και να παραμείνει στην πρώτη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Καθώς η ώρα περνούσε, σε πολύ καλές συνθήκες με θερμοκρασία στον αέρα στους 26o C και 30-31o C στην άσφαλτο, οι αναβάτες βελτιωνόντουσαν.

 

Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν τα πιο συναρπαστικά με το σύνολο σχεδόν των οδηγών να κάνουν τους καλύτερους χρόνους τους.

 

Λίγο πριν πέσει η καρώ σημαία, ο Romano Fenati έγινε ο πρώτος που έπεσε στο 1:49 για την Moto3 και πήρε την πρώτη θέση, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον συμπατριώτη του Bastianini.

 

Ο τελευταίος ήταν πρώτος στις ΕΔ1 και ΕΔ2 αλλά σήμερα υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

 

Ο Bulega ήταν εντυπωσιακός σήμερα και κατεβάζοντας 1,2δ το χτεσινό του χρόνο ανέβηκε στην τρίτη θέση, όντας η δεύτερη μοτοσυκλέτα της Sky VR46 στην τριάδα!

 

Ο Binder είχε τον πρώτο χρόνο για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ3 αλλά στο τέλος δεν είχε «απάντηση» στο 1:49,994δ κι έμεινε 0,269δ πίσω από τον Fenati.

 

Η τέταρτη KTM μέσα στην πεντάδα - μόνη εξαίρεση η Honda του Bastianini - ήταν αυτή του Phillip Oettl που βρέθηκε για πολύ λίγο και στην πρώτη θέση.

 

Ο Livio Loi ήταν η δεύτερη καλύτερη Honda κι ένας από τους αρκετούς αναβάτες που σήμερα έπεσαν στο 1:50 (χτες δεν είχαμε ούτε έναν).

 

Σ’ αυτό το όριο ήταν και ο Khairul Idham Pawi που κλέβει την παράσταση και σήμερα ανέβηκε στην έβδομη θέση, μόλις8 δέκατα από την κορυφή.

 

Ο Pawi ήταν - μετά τον Bulega - ο καλύτερος από τους δέκα νεοφερμένους που έχει φέτος η κατηγορία, σε μια πίστα που κανείς τους δεν γνωρίζει!

 

Οι Jorge Navarro, Jorge Martin και ο νικητής του Qatar Niccolo Antonelli, ολοκλήρωσαν τους πρώτους δέκα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα