• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: Κατατακτήριες
Πρώτη pole για τον Brad Binder!
Νέα 02/04/2016 - 20:10

Ο Brad Binder κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του επιβεβαιώνοντας σήμερα την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ν. Αφρικανός!

 

Ο Binder ήταν σταθερά μέσα στους πρώτους όλο το διήμερο,  μένοντας δεύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 πίσω από τον Romano Fenati.

 

Ο τελευταίος ήταν ο μόνος, μέχρι τις κατατακτήριες πριν λίγο, που είχε χρόνο στο 1:49 αλλά ο Binder τον μιμήθηκε στα 40 λεπτά των κατατακτηρίων.

 

Στον 10ο από τους 14 γύρους του ο Binder κατάφερε να γράψει το 1:49,767 που είναι ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας μέχρι στιγμής!

 

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Binder ξεκινά από την πρώτη σειρά, ενώ κυνηγά ακόμα την πρώτη του νίκη στην κατηγορία!

 

Ακόμα μια ΚΤΜ ήταν στη δεύτερη θέση, αυτή του Romano Fenati ο οποίος έκανε χρόνο 0,324δ πιο πάνω από τον αντίστοιχο του Ν. Αφρικανού.

 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Ιταλός θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά και είναι αναμφίβολα τα καλύτερά του συνεχόμενα αποτελέσματα σε κατατακτήριες.

 

Στην πρώτη σειρά θα πάρει θέση αύριο ο Jorge Navarro, που βελτιώθηκε σταδιακά όλο το Σ/Κ.

 

Από εδώ και πέρα οι διάφορες ποινές που επιβλήθηκαν αλλάζουν τα δεδομένα στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης του δεύτερου αγώνα της σεζόν.

 

Ο Khairul Idham Pawi εντυπωσίασε σήμερα και με το τέλος του 40λεπτου κατάφερε να ανέβει έως την τέταρτη θέση!

 

Ωστόσο δέχτηκε ποινή τριών θέσεων από τους Αγωνοδίκες για αργή οδήγηση και θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση τον αγώνα αύριο.

 

Ο Nicolo Bulega έκανε πολύ καλύτερες κατατακτήριες σε σχέση με το Qatar και θα ξεκινήσει από την 5η θέση αύριο, μπροστά από τον Mir.

 

Τόσο ο Bulega, ο Πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων, όσο και οι Mir - Pawi προέρχονται από το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα που αποδεικνύεται πόσο υψηλό επίπεδο έχει.

 

Ποινές δέχτηκαν και οι Karel Hanika με τον Bo Bendsneyder. Ο τελευταίος τιμωρείται για δεύτερη φορά μετά το Qatar κι επομένως η ποινή του είναι τεσσάρων θέσεων.

 

Δεν έλειψαν οι αρκετές πτώσεις σήμερα, με πρώτο τον Darryn Binder (ο αδελφός του Brad).

 

Ο Gabriel Rodrigo - ο ντόπιος αναβάτης - έπεσε πολύ νωρίς, ξαναμπήκε στην πίστα αργότερα αλλά έπεσε και πάλι!

 

Πτώση, χωρίς συνέπειες, είχε και ο Aron Canet ενώ στο τέλος είχαμε και μια τετραπλή σύγκρουση με πρωταγωνιστές τους Guevara, Hanika, Bagnaia και Petrarca.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα