• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνέντευξη Suppo: Μέρος 3ο
Θα μας λείψει ο Nakamoto!
Νέα 30/07/2016 - 15:34

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Livio Suppo - ο Team Manager της Repsol Honda - στο crash.net μιλώντας για πάρα πολλά θέματα!

 

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της, ο Team Manager της Repsol Honda μιλά για τον Shuhei Nakamoto, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος της σεζόν.

 

«Ο Nakamoto θα αποσυρθεί και σίγουρα θα μας λείψει, διότι είναι ένας πολύ καλός manager και καταπληκτικός άνθρωπος», σχολιάζει ο Suppo.

 

«Συζητάμε για τη νέα δομή της ομάδας. Θεωρώ όμως ότι μέσα από την Honda υπάρχουν άνθρωποι με αρκετή εμπειρία και ανοιχτό μυαλό για να διατηρήσουν επιτυχημένη αυτή την προσπάθεια».

 

Ερωτηθείς αν έχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που θυμάται από τον Nakamoto, αποκρίθηκε:

 

«Μάλλον την πρώτη φορά που πήγα στο Τόκυο για να μιλήσουμε και μου πρότεινε ένα τριετές συμβόλαιο. Μετά σ’ ένα δείπνο που μου είπε: σχετικά με τα τρία χρόνια...».

 

«Και σκεφτόμουν ότι τώρα να δεις που θα μου πει για ένα χρόνο, αλλά είπε: τα τρία δεν είναι αρκετά για μένα! Πέντε ή δέκα».

 

«Αυτός είναι ο Nakamoto! Τον ήξερα πολύ λίγο και μου πρότεινε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

 

«Δούλευα στην Ducati για 11 χρόνια και ποτέ δεν μου πρόσφεραν ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Ο Nakamoto δεν με ήξερε, αλλά με εμπιστευόταν ήδη και το εκτίμησα».

 

«Νοιώθω τυχερός στη ζωή μου, διότι για πολλά χρόνια δούλευα με τον Filippo Preziosi στην Ducati, με τον οποίο είχα πολύ καλή σχέση».

 

«Ακόμα έχουμε. Όπως και με τον Nakamoto και είμαι πολύ χαρούμενος που για 18 χρόνια τώρα δουλεύω μ’ ένα καλό αφεντικό».

 

Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος κι εδώ το πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Suzuka: Θρίαμβος Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuka: Η Yamaha στην pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα