• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τον καιρό σκέπτεται ο Marquez
Και το ρόλο που θα παίξει στο GP της Αγγλίας
Νέα 30/08/2016 - 16:30

Η σκέψη του Marc Marquez είναι στον καιρό της Αγγλίας και συγκεκριμένα στο Silverstone, όπου και θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ ο 12ος Γύρος της σεζόν.

 

Ο αναβάτης της Honda, με διαφορά 53β από τον Rossi, προετοιμάζεται για το άγνωστο και θέλει να εδραιώσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του στη βαθμολογία.

 

«Στο Silverstone ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει ότι το κρύο και η βροχή είναι μεταβλητές που πρέπει να είναι κανείς προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει».

 

«Φέτος πάντως έχουμε μεικτές συνθήκες περισσότερες από μια φορά και είδαμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς τη ψυχραιμία σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει το Σ/Κ και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την ίδια νοοτροπία που μας έφτασε μέχρι εδώ».

 

«Μ’ αρέσει η πίστα αρκετά. Είναι αργό το πρώτο της κομμάτι, αλλά μετά έχει μερικά εσάκια που μπορείς να κάνεις τη διαφορά, αν βρεις ένα καλό στήσιμο στη μοτοσυκλέτα».

 

«Πάντα μου άρεσαν οι αγώνες εκεί και θα πιέσουμε στο μέγιστο δυνατό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Marc που έχει κερδίσει εκεί το 2010 στα 125cc και το 2014.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Υπέγραψε και θέλει Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ψάχνει τη χαμένη αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα