• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κι άλλο χειρουργείο για Smith
Δεν ξεμπερδεύει εύκολα ο Βρετανός
Νέα 31/08/2016 - 11:00

Ο τραυματισμός του στο δεξί γόνατο στον 8ωρο Αγώνα Αντοχής στο Oschersleben θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί για αρκετά ακόμα τον Bradley Smith.

 

Μετά το ατύχημα - όταν ένας συναθλητής του πέρασε πάνω από το πόδι του και αρχικά φοβήθηκαν για σπάσιμο - ο Smith πήγε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο για επέμβαση.

 

Όμως όπως φαίνεται δεν θα είναι η μόνη, καθώς ο Βρετανός άσος θα χρειαστεί να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου προτού επιστρέψει στη δράση.

 

«Περνούσα έναν πιο αργό αναβάτη, όταν με έριξε και μετά - ενώ γλίστραγα κάτω - μια άλλη μοτοσυκλέτα πέρασε πάνω από το δεξί γόνατό μου», έγραψε ο Smith στο blog του.

 

«Το αποτέλεσμα είναι να έχω σοβαρούς τραυματισμούς σε τρεις βασικούς τένοντες στο γόνατο και θα χρειαστεί κι άλλη επέμβαση. Συζητάμε με τους γιατρούς για το πότε θα είναι καλά να γίνει».

 

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά θέλω να μπορώ και να προπονούμαι σωστά με τρέξιμο και ποδήλατο».

 

«Επιπλέον πρέπει να σκεφτώ τι είναι το καλύτερο για τους νυν και μελλοντικούς εργοδότες μου κι επομένως αυτή είναι μια πολύ σημαντική απόφαση».

 

Ο Bradley Smith θα αντικατασταθεί από τον Alex Lowes τουλάχιστον για τους δυο συνεχόμενους Γύρους του Πρωταθλήματος σε Silverstone και Misano.

Επόμενο άρθρο »

Loweς: Θα τσιμπιέμαι την Κυριακή!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα