• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μεγάλο το τίμημα που πλήρωσα πέρυσι
Η πίεση και η ενέργεια που έδωσα ήταν εξαντλητική
Νέα 01/09/2016 - 12:05

Ένα πολύ ωραίο video έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο site του MotoGP, με τον Valentino Rossi να μιλά για την καριέρα του!

 

Ο Ιταλός θρύλος τονίζει στην αρχή ότι η πίεση είναι σαν ναρκωτικό, ενώ 20 χρόνια μετά το ξεκίνημά του, μπαίνει στην πίστα κάθε φορά με τα ίδια συναισθήματα!

 

Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείψει η περσινή σεζόν και το - άδικο όπως το χαρακτηρίζει - τέλος του Πρωταθλήματος.

 

«Πέρυσι έφτασα πολύ κοντά... Οι πρώτες 2-3 εβδομάδες ήταν δύσκολες, αλλά μετά την Monza... οκ, μπορούσα να το ξεχάσω. Για την ακρίβεια να προσπαθήσω να ξεχάσω».

 

«Η πίεση και η ενέργεια που έδωσα πέρυσι ήταν εξαντλητική. Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα με το πιστόλι στον κρόταφο. Αν κερδίσεις τότε ανακτάς κάποια από αυτή την ενέργεια, αν χάσεις όμως...»

 

Βέβαια μίλησε και για τη φετινή σεζόν, με την ατυχία και τα λάθη όμως να μην τον αφήνουν να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του.

 

«Στόχος μας για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να μείνουμε σ’ αυτό το ψηλό επίπεδο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

 

«Με αυτή τη μεγάλη διαφορά από την κορυφή, δεν μπορείς να σκέφτεσαι το μέλλον. Κοιτάς αγώνα-αγώνα, αλλά στο άθλημά μας ποτέ δεν τελειώνει κάτι αν δεν τελειώσει».

 

«Αν ήταν να μπαίνουμε στις πίστες έχοντας πετάξει από πριν λευκή σημαία, καλύτερα να μέναμε σπίτι μας».

 

Δείτε το video πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Ο Guintoli δεν το βάζει κάτω!

« Προηγούμενο άρθρο

Luthi: Δεν πονάω πια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα