• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guintoli δεν το βάζει κάτω!
Θέλει ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα του χρόνου
Νέα 01/09/2016 - 13:26

Στις φήμες που ακούγονται ότι «εξαργυρώνει» τον Τίτλο του και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους αγώνες, ο Sylvain Guintoli δίνει τη δική του απάντηση.

 

Ο Γάλλος θέλει να έχει ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα τη νέα σεζόν, έχοντας χάσει τη θέση του στην Yamaha από τον Van der Mark. Βέβαια οι επιλογές του δεν είναι πολλές...

 

Ο Guintoli τραυματίστηκε σοβαρά στην Imola τον Μάιο και επέστρεψε στη δράση μόλις πριν μερικές ημέρες στις δοκιμές του Lausitzring.

 

«Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Κοιτάζω τις επιλογές μου. Θέλω να μείνω στα SBK και να έχω ανταγωνιστικό σύνολο. Αν δεν τα καταφέρω, θα δούμε».

 

«Υπάρχουν ακόμα κάποιες καλές μοτοσυκλέτες, αλλά όχι πολλές. Έχουμε πολλούς Βρετανούς μπροστά. Πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε διαφορετικής εθνικότητας οδηγούς στις πρώτες θέσεις».

 

«Γι’ αυτό θέλω ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Θα είναι καλό και για το Πρωτάθλημα».

 

«Οδηγώ καλά και μετά τον Τίτλο μου. Πέρυσι είχα μεγάλο ανταγωνισμό από τον Mikey (σ.σ. Van der Mark) αλλά τον νίκησα στο Πρωτάθλημα. Και φέτος τα πήγαινα καλά μέχρι το ατύχημα».

 

«Για τη νέα σεζόν πραγματικά θέλω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για να μπορέσω να είμαι στην κορυφή και να παλεύω με τις Kawasaki και Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Ο Alex Lowes με τα χρώματα της Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μεγάλο το τίμημα που πλήρωσα πέρυσι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα