• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν του επιτρέπω!
Να λέει ότι είμαι βρώμικος αναβάτης
Νέα 12/09/2016 - 21:53

Το προσπέρασμα του Valentino Rossi στον δεύτερο γύρο του Κυριακάτικου αγώνα, πυροδότησε έναν «πόλεμο» λέξεων ανάμεσα στον Ιταλό άσο και τον Jorge Lorenzo.

 

Τα λόγια του Lorenzo ότι ο Rossi ήταν επιθετικός στην κίνησή του αυτή και ότι άλλοι αναβάτες είναι πιο καθαροί, προκάλεσαν την αντίδραση του Rossi, ο οποίος άρχισε να γελά.

 

Τότε άρχισε μια συνομιλία ανάμεσα στους δυο αναβάτες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δημοσιογράφων, φωτογράφων κτλ.

 

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο Rossi άρχισε να κάνει δηλώσεις στα ιταλικά και επισήμανε: «Νομίζω ότι ήταν όπως όλες οι άλλες προσπεράσεις, όπως αυτή που μου έκανε ο Pedrosa ή όπως αυτές του Marquez στο Silverstone».

 

«Δεν θα επιτρέπω όμως στον Lorenzo να λέει ότι είμαι βρώμικος οδηγός στις προσπεράσεις, διότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Κι αυτός είναι επιθετικός όταν με περνά. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

 

Αργότερα ζήτησαν τη γνώμη και του Marc Marquez, ο οποίος υπογράμμισε: «Για μένα είναι μια κανονική προσπέραση. Ναι, ήταν επιθετική αλλά όταν είσαι στο σπίτι σου δίνεις πάντα το κάτι παραπάνω».

 

«Ο Valentino είναι πολύ έξυπνος και ήξερε ότι και ο Jorge είχε καλό ρυθμό, τον πέρασε λοιπόν επιθετικά, στο όριο αλλά οκ».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η πραγματικότητά μας;

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν είχα το ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα