• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η πραγματικότητά μας;
Είναι ακριβώς το αποτέλεσμα στο Misano
Νέα 12/09/2016 - 21:54

Τον Αύγουστο η Ducati, με τον Andrea Iannone, χάρισε στους κόκκινους την πρώτη τους νίκη στη μεγάλη κατηγορία από το 2010, ενώ στο Silverstone πάλευε για τη 2η θέση αλλά έπεσε.

 

Όμως την Κυριακή στο Misano, οι κόκκινες μοτοσυκλέτες ήταν πολύ πίσω με τον Dovizioso να τερματίζει στην 6η θέση και 20δ από την κορυφή, ενώ ο Pirro ακολούθησε στην 7η.

 

Το αποτέλεσμα άφησε απογοητευμένο τον Andrea Dovizioso, ο οποίος δήλωσε ότι η Ducati Desmosedici έχει ακόμα δουλειά να κάνει.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή περιμέναμε περισσότερα. Η πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας και πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε».

 

«Σε κάποιες πίστες μπορούμε και είμαστε πιο κοντά αλλά έχουμε ακόμα ένα όριο και όταν ο αγώνας είναι τόσο γρήγορος και ο ρυθμός τόσο υψηλός, είναι δύσκολα για εμάς».

 

«Το ήξερα από χτες (σ.σ. το Σάββατο) όταν ακολουθούσα κάποιους από τους αντιπάλους μας. Έβλεπα ότι έχουμε ακόμα κάποια αρνητικά, τα οποία στον αγώνα μεγάλωσαν».

 

«Δεν είχα ρυθμό από την αρχή και γι’ αυτό απογοητεύτηκα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, δεν μας μένει κάτι άλλο να κάνουμε».

 

Ο Pirro ξεκίνησε ως έκτακτη συμμετοχή, αλλά στο τέλος αντικατέστησε τον τραυματία Andrea Iannone κάνοντας το καλύτερο δυνατό που μπορούσε.

 

«Δεν έκανα άσχημο αγώνα, μιας και ήμουν 2-3 δέκατα πιο αργός από τους μπροστά. Στην αρχή έχασα πολύ, τέσσερεις θέσεις, ενώ στους 2-3 πρώτους γύρους έκανα κάποια λάθη επειδή πίεζα πολύ».

 

«Μετά οι γύροι μου ήταν σταθεροί, αλλά ήταν αδύνατον να μειώσω τη διαφορά με τον Vinales και τον Dovi. Έχανα πολύ στις εξόδους των στροφών. Εκεί έχανα σε σχέση με τους άλλους».

Επόμενο άρθρο »

Dani Pedrosa o μεγάλος νικητής του GP του Σαν Μαρίνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν του επιτρέπω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα