• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτος ο Andrea Dovizioso αφού πάλεψε για την 4η θέση.
Έβδομος ο Michele Pirro που αντικατέστησε τον Andrea Iannone
Νέα 12/09/2016 - 22:23

Δελτίο Τύπου


GP Σαν Μαρίνο – Misano: Andrea Dovizioso 6ος και Michele Pirro 7ος

Οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati Andrea Dovizioso και Michele Pirro τερμάτισαν στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα στο Grand Prix στον 13ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πίστα του Misano.

Ο Dovizioso, ο οποίος ξεκίνησε από την δεύτερη σειρά μετά από τον 6ο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του Σαββάτου, στο τέλος του 1ου γύρου ανέβηκε στην 4η θέση και για τους επόμενους δέκα γύρους πάλεψε για αυτή με τους Marquez, Pedrosa και Viñales. Στην συνέχεια ο Ιταλός αναβάτης βρέθηκε στην 6η θέση στον 11ο γύρο και κράτησε αυτή τη θέση μέχρι την καρό σημαία.

Ο Pirro ξεκίνησε το GP του Σαν Μαρίνο σαν αναβάτης αντικατάσταση του Andrea Iannone, ο οποίος τραυματίστηκε στην πλάτη σε μια πτώση που είχε στις δοκιμές το πρωί της Παρασκευής. Ο Ιταλός, οδηγός δοκιμών της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, ξεκίνησε τον αγώνα από τη δεύτερη σειρά με τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του Σαββάτου, αλλά δεν είχε μια καλή εκκίνηση και στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν στην ένατη θέση. Ο Michael στην συνέχεια στον 23ο γύρο ανέβηκε στην έβδομη θέση περνώντας τον Crutchlow και τερμάτισε τον αγώνα σε αυτή την θέση.

Andrea Dovizioso (Ducati Team Νο04) - 6ος

Είναι κρίμα επειδή σήμερα περίμενα να φέρω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Δυστυχώς ακόμη προσπαθούμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να στρίβει όπως των ανταγωνιστών μας και όσο οι γύροι περνούν αυτή η διαφορά αυξάνεται. Για να μειωθεί η διαφορά πρέπει να προσπαθώ καταναλώνοντας ενέργεια, να πιέζω σκληρά το τιμόνι και το στυλ οδήγησης μου γίνεται αναγκαστικά λιγότερο απαλό . Για να έχω σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν πρέπει να πιέζω σκληρά στην αρχή του αγώνα, αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω για να παραμείνω στην ομάδα των πρώτων.

Michele Pirro (Ducati Team Νο51) - 7ος

Άργησα λόγο στην εκκίνηση σήμερα με αποτέλεσμα να χάσω τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις τη σωστή αίσθηση για μια γρήγορη εκκίνηση ειδικά όταν συμμετέχεις περιστασιακά σε αγώνας MotoGP όπως εγώ. Στον αγώνα κατάφερα να εμαι αρκετά σταθερός και κατάφερα να τερματίσω πίσω από τον Dovizioso. Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati για τα πάντα, γιατί είχα ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο! Χθες ήμουν πέμπτος στις κατατακτήριες, το πρωί στην προθέρμανση ήμουν τρίτος και σήμερα ανάμεσα στην ηγετική ομάδα στον αγώνα. Θέλω επίσης να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Andrea Iannone και να του πω ότι σήμερα μεταχειρίστηκα την μοτοσυκλέτα του καλά και στην Aragon θα την βρεί στην ίδια κατάσταση, όπως ο ίδιος την άφησε! 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν έκανα λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η πραγματικότητά μας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα