• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull KTM και στην Moto2
Επιβεβαιώθηκε επίσημα η συμμετοχή
Νέα 13/09/2016 - 15:53

Η KTM θα κάνει το βήμα και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Moto2 τη νέα σεζόν και - όπως στην Moto3 - την ομάδα θα τρέχει ο Aki Ajo με οδηγούς τον Brad Binder και τον Miguel Oliveira.

 

Η μοτοσυκλέτα της KTM θα έχει το πλαίσιο της WP που ανήκει, όπως και η KTM, στην Cross Industries AG.

 

Το Τμήμα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της WP έχει ενσωματωθεί πλήρως με την ΚΤΜ και η νέα μοτοσυκλέτα έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από το εργοστάσιο.

 

Στην Moto2 κυριαρχούν τα πλαίσια της Kalex, που άλλωστε έχουν πάρει όλες τις νίκες στους μέχρι τώρα αγώνες.

 

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η συμφωνία του κατασκευαστή με τον Binder περιλαμβάνει όρο - ανάλογα με τα αποτελέσματα - να μεταπηδήσει ο Ν. Αφρικανός στην ομάδα της KTM στη μεγάλη κατηγορία το 2019.

 

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή και θέλω να ευχαριστήσω τον Aki Ajo και όλους όσοι βοήθησαν για να κάνω αυτό το βήμα. Μετά τη φετινή σεζόν, τίποτα δεν θα ενθουσίαζε περισσότερο από το να μείνω στην Red Bull KTM και να πάω στην Moto2».

 

«Μ’ αρέσει πολύ η ομάδα και ο σεβασμός που υπάρχει. Ξέρω βέβαια ότι θα είναι δύσκολα, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε από τώρα! Θα είναι ωραία να ξεκινήσουμε από την αρχή, σε νέα κατηγορία και με πολλά να μάθουμε».

 

«Στόχος μου θα είναι να δίνω το 110% και να μαθαίνω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι χαρούμενος που θα μοιράζομαι και πάλι το γκαράζ με τον Miguel. Έμαθα πολλά κοντά του το 2015».

 

«Θα πιέζει ο ένας τον άλλον, αλλά θα το διασκεδάσουμε. Όλοι ξέρουν ότι αν η Red Bull KTM Ajo κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα, τότε αυτή θα είναι καλή».

 

Χαρούμενος ήταν και ο Miguel Oliveira που θα επιστρέψει σε μια ομάδα με την οποία είχε δυνατά αποτελέσματα το 2015 στην Moto3.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, διότι μέχρι στιγμής με την ομάδα της Red Bull KTM Ajo έχω κάνει την καλύτερή μου σεζόν. Είμαι πολύ ευγνώμων στον Aki και στην KTM που με εμπιστεύονται γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στην Moto2».

 

«Πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτό το νέο project και ξέρω ότι θα έχω μια πολύ δυνατή ομάδα που θα με βοηθήσει να παίρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα».

 

«Θα μοιράζομαι το γκαράζ με τον Binder που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και αναβάτης. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλή ομάδα και θα μαζέψουμε πολλά δεδομένα για να πάμε την KTM στην κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ρεαλιστικά;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lowes και στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα