• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ρεαλιστικά;
Το καλύτερο που μπορούσαμε!
Νέα 13/09/2016 - 16:48

Μια εβδομάδα μετά την καλύτερή του στιγμή στο Πρωτάθλημα, ο Maverick Vinales παρουσιάστηκε αρκετά ρεαλιστής, τονίζοντας ότι η 5η θέση ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει στο Misano.

 

Επιπλέον, ο Ισπανός πέρασε εφτά γύρους πίσω από την Ducati του Andrea Dovizioso ενώ ξεπερνώντας και τα όρια της πίστας, δέχτηκε ποινή κι έμεινε πολύ πίσω από τους τέσσερεις μπροστά.

 

«Για μένα το σκληρό μπροστά ήταν καλό, αλλά στο πίσω η πρόσφυση δεν ήταν καλή κι έτσι χρησιμοποιούσα όλο γκάζι. Τελείως διαφορετικά από το Silverstone. Εκεί είχα ταχύτητα στις στροφές, εδώ άνοιγα γκάζι».

 

«Με αυτή τη μοτοσυκλέτα όταν χρησιμοποιείς γκάζι, δεν πας γρήγορα. Στην αρχή ήταν δύσκολα με γεμάτο το ντεπόζιτο, αλλά σιγά-σιγά βελτιωνόταν και είχα περισσότερη ταχύτητα στις στροφές με λιγότερο καύσιμο».

 

«Πάντως πήγαινα με 200% και ήμουν συνέχεια στο όριο στα κόκκινα (σ.σ. τα βαμμένα όρια πίστας). Πετύχαμε μερικές βελτιώσεις που θα τις έχουμε στην Aragon που θα κάνει ζέστη».

 

«Πρέπει να δούμε και το πίσω ελαστικό γιατί δεν απέδωσε τόσο καλά. Με το μπροστινό δεν είχα θέμα, έκανα μ’ αυτό τους γύρους καθώς το πίσω γλίστραγε πολύ».

 

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα ήθελα περισσότερα, να είμαι εκεί μπροστά και να παλεύω για τη νίκη, αλλά για να είμαι ρεαλιστής αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσαμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο αρχιμηχανικός του Redding στον Pedrosa;

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull KTM και στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα