• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Το επιβεβαίωσε!
Άπιαστος ο Lowes, 6ος ο Rins, 8ος ο Zarco
Νέα 25/09/2016 - 15:49

Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Rins έκοψε βαθμούς από τον Zarco, με τη μεταξύ τους διαφορά πλέον να είναι μόλις στον 1β, αν και σήμερα στον αγώνα δεν ήταν οι πρωταγωνιστές.

 

Όλο το Σ/Κ ο Lowes έδειχνε ότι είχε το πάνω χέρι και σήμερα το επιβεβαίωσε, κάνοντας έναν δυνατό αγώνα, με ρυθμό απλησίαστο για τους αντιπάλους του κι έτσι κατέκτησε τη δεύτερη φετινή του νίκη.

 

Ο Βρετανός ήταν πολύ χαρούμενος καθώς δίνει νέο ενδιαφέρον σε ένα ήδη συναρπαστικό Πρωτάθλημα, με τον Lowes να μειώνει τη διαφορά του από την κορυφή στους 40β!

 

Τον καλύτερό του αγώνα στην Moto2 έκανε ο Alex Marquez, κατακτώντας το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη μεσαία κατηγορία, πανηγυρίζοντας τη 2η θέση του με το fan club του.

 

Πάντως χρειάστηκε να ιδρώσει για να πάρει τους 20β, καθώς στο τέλος ο Morbidelli πίσω του κατάφερε να καλύψει μια διαφορά περίπου στα 7-8 δέκατα και να τον φτάσει στη γραμμή τερματισμού!

 

Ο Marquez είχε πρόβλημα arm-pump στο τέλος του αγώνα, κάνοντας ακόμα πιο γλυκιά την τελική επικράτησή του επί του ομόσταυλού του στη γραμμή τερματισμού για 32χιλ!

 

Ο Luthi κάνει καλούς αγώνες στην Aragon και ήταν τέταρτος σήμερα, μπροστά από τον Nakagami που τελικά δεν κατάφερε να πάρει ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο. Ο Baldassarri ήταν ανάμεσα σε Rins και Zarco.

 

Μετά από οχτώ συνεχόμενες Kalex, ακολούθησε η Speed Up του Simone Corsi, ενώ ο Jonas Folger έκλεισε τη δεκάδα χωρίς να μπορέσει να απειλήσει τους μπροστά οδηγούς.

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: Πιο κοντά στον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Βασιλιάς ο Binder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα