• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: ΕΔ2
Ο Bestia μπροστά από τον Ono
Νέα 14/10/2016 - 08:44

Τη σκυτάλη από τον Nicolo Bulega πήρε το μεσημέρι ο Enea Bastianini, ο οποίος κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας για την Moto3.

 

Ο Bestia ήταν δυνατός στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να ξεπεράσει έναν πολύ καλό χρόνο που έκανε ο Hiroki Ono νωρίτερα!

 

Ο Ιάπωνας ήταν εντυπωσιακός, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, γράφοντας το 1:57.103 αλλά στο τέλος δεν είχε απάντηση στο χρόνο του Bastianini.

 

Ο Ιταλός του Gresini - στην τελευταία του χρονιά στην ομάδα καθώς το 2017 θα είναι στην Estrella Galicia - ήταν άλλωστε και ο μόνος που έπεσε στο 1:56.

 

Στον τελευταίο του γύρο ο Livio Loi επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή κατάσταση στην Ιαπωνία και ανέβηκε στην τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Navarro.

 

Ο Jorge Navarro ήταν και η τελευταία Honda μπροστά, με τον κατασκευαστή να κυριαρχεί στις πρώτες τέσσερεις θέσεις.

 

Ο Joan Mir με την KTM του πήρε την 5η θέση, μόλις 11χιλ μπροστά από τον Pecco Bagnaia που ήταν και η καλύτερη Mahindra.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Jorge Martin, είχε την πτώση και τον τραυματισμό το πρωί, ωστόσο μπήκε στην πίστα και κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του, έμεινε όμως 25ος.

 

Ο Migno ήταν ο καλύτερος από τους αναβάτες της ομάδας του Valentino Rossi και πήρε την 7η θέση, μπροστά από τον Niccolo Antonelli.

 

Οι Guevara και Oettl έκλεισαν τη δεκάδα, ενώ πολύ κοντά τους ήταν ο Quartararo αλλά και ο Bulega, ο οποίος το πρωί ήταν 1ος, αλλά στις ΕΔ2 έπεσε στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Στο Motegi ο Lorenzo 1ος την 1η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα