• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Motegi ο Lorenzo 1ος την 1η μέρα
O Pedrosa έσπασε την κλείδα του!
Νέα 14/10/2016 - 10:02

O Jorge Lorenzo με χρόνο 1:45.151 σημείωσε χρόνο δύο δέκατα κάτω από το δικό του ρεκόρ πίστας που έχει από το 2014 και έδειξε τη δύναμή του στο τέλος των Ελεύθερων Δοκιμών 2 του 15ου Αγώνα της χρονιάς. Ο οδηγός της Yamaha ήταν γρήγορος σε πολλούς γύρους, αλλά κυριολεκτικά στο τέλος πήρε την 1η θέση με ελάχιστη διαφορά από τους τρεις επόμενους αναβάτες, που οδηγούν για διαφορετικούς κατασκευαστές.

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati πήρε την 2η θέση με διαφορά μόλις 53 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ η Suzuki του Maverick Vinales ακολουθεί 44 χιλιοστά πιο πίσω! Ο Marc Marquez με την Honda του ακολουθεί μόλις 55 χιλιοστά πιο πίσω, παρά το ότι είχε μια μικρή πτώση στην πιο αργή στροφή της πίστας, χωρίς καν να αφήσει από τα χέρια του την RC213V! Ο 2oς οδηγός της Honda, ο Dani Pedrosa στάθηκε πολύ περισσότερο άτυχος, καθώς είχε ένα τρομακτικό high-side με πάνω από 180χλμ/ώρα, στο οποίο έσπασε την κλείδα του και μάλλον χάνει και τους τρεις αγώνες στην Ασία... Ήδη δρομολογείται η αναχώρησή του για την Ισπανία ώστε να κάνει αύριο εγχείρηση!

Ο Cal Crutchlow με την Honda LCR πήρε την 5η θέση με καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ2. Ο Aleix Espargaro με την άλλη Suzuki είχε μια πολύ δυνατή παρουσία και είναι στην 6η θέση μόλις 0.362 του δευτερολέπτου από την κορυφή. 19 χιλιοστά πίσω του ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να βελτιώσει στο τέλος τους χρόνους του και έφερε την Μ1 στην 7η θέση, όντως ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από 4 δέκατα από τον ομόσταυλό του.

Πάνω από ένα δευτερόλεπτο απέχει από τον πρώτο ο Danilo Petrucci με την δορυφορική του Ducati, που έχει την 8η θέση μπροστά από τον χρόνο του Pedrosa. Ο Pol Espargaro με την Μ1 της Monster Yamaha Tech3 βρίσκεται στην 10η θέση, αφήνοντας πίσω του τις δύο Aprilia των Bradl & Bautista.

O Eugene Laverty που κατατάχθηκε 13ος έφυγε με ελικόπτερο για το νοσοκομείο, καθώς η σφοδρή του πτώση συνοδεύτηκε από κτύπημα στο κεφάλι και χρειάζεται να κάνει αξονική κρανίου.

Ο Hector Barbera, με την εργοστασιακή Ducati του τραυματία Andrea Iannone, τα βρήκε δύσκολα και έχει μείνει πίσω από τις συνηθισμένες του θέσεις!

O Katsuyuki Nakasuga, o Ιάπωνας δοκιμαστής της Yamaha πήρε την 17η θέση, ενώ ο Αυστραλός Mike Jones που πήρε τη θέση του Barbera στην Avintia είναι τελευταίος, αλλά με χρόνο που του δίνει την πρόκριση για να συμμετάσχει στον Αγώνα.

Πλήρη αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα