• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΕΔ2
Super Luthi 1ος με εντυπωσιακό χρόνο/ρυθμό!
Νέα 14/10/2016 - 10:21

Εκπληκτικός ήταν ο 11ος - από τους 20 που έκανε στις ΕΔ2 - γύρος του Tom Luthi, ο οποίος έγραψε το φοβερό (για πρώτη ημέρα) 1:50.625, έχοντας παράλληλα και τρομερό ρυθμό!

 

Ο χρόνος του Ελβετού ήταν 0.241δ κάτω από το ρεκόρ πίστας και μόλις 0.266δ πάνω από τον απόλυτο χρόνο που κρατά από το 2014 ο Maverick Vinales.

 

Οι υπόλοιποι προσπάθησαν στα (αρκετά) λεπτά που έμεναν μέχρι το τέλος να πλησιάσουν τον Luthi (που κατέβασε 1,5δ τον πρωινό του χρόνο) και ο μόνος που το κατάφερε ήταν ο Nakagami.

 

Ο Ιάπωνας, που είχε την πρώτη θέση το πρωί, πλησίασε στα 0.275δ τον Ελβετό, που ήταν και ό,τι καλύτερο μπόρεσε να παρουσιάσει ο ανταγωνισμός.

 

Κοντά στο χρόνο του Nakagami ήταν και ο Franco Morbidelli που άφησε πίσω του για δυο δέκατα τον Sam Lowes. Ο Βρετανός κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να ξεπεράσει τον Zarco.

 

Ο Γάλλος σε απόλυτο χρόνο ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Luthi, αλλά σε ρυθμό αγώνα ήταν ο μόνος που πλησιάζει τον καταπληκτικό σήμερα Ελβετό.

 

Από εκεί και πέρα, ο Baldassarri έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, 66χιλ μπροστά από τον Cortese που έπεσε στα τελευταία λεπτά και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο Alex Marquez μπήκε στη δεκάδα, όπως και οι Marcel Schrotter και Jonas Folger, την ώρα που οι 15 πρώτοι είχαν διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο.

Επόμενο άρθρο »

Χάνει το Motegi ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Motegi ο Lorenzo 1ος την 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα